The underdogs


Ja det handlar om en hemsida. Och visst finns det sjukt många hemsidor på internet. Det är nästan dåligt med alla hemsidor. Borde inte staten skydda oss och kontrollera all denna information? Tänk om vi får veta något som vi inte behöver veta? Som hur man vässar en kniv eller laddar inför en hockeymatch?

Men den här sidan är vettig. Det handlar till stor del om abandonware. Och alla älskar vi ju gamla spel från tiden då karlar var karlar och fikus var en växt.

Hur som helst så hittar du här en otrolig mängd spel från åttiotalet och framåt. Det hela är utformat så att du ska kunna tanka de flesta spelen. Men vissa finns det bara info om. Då får man använda fantasin.

Det coolaste är att man kan sortera efter "themes". LG2S rekommenderar att du kollar in cyberpunk som är både hippt och inne.

Det näst coolaste är att skaparna har sån sjuk koll. Alla genrer är indelade i undergenrer och man kan verkligen hitta exakt det man letar efter, eftersom att det förklaras vad varenda undergenre innebär.

Och har man tur så hittar man ibland kloner av konsolspel som gjorts om så att de kan köras på en pc.

Vad är då adressen? Ja det får du gissa fram ditt kräk.