2000-talet


Efter 1900-talet börjar allt att bli lite väl silly. Det är som om gud aldrig tröttnar på skämtet som är vårat västerländska liv. Jag tänkte att det var dags att sammanfatta 2000-talets olika dekader på ett bra och kompakt sätt, nu kör vi.

00-talet
Alla blir galna i retro. Lack och slitet, NES och vinyl. Det är som att 90-talet aldrig hände. Alla hjältar och idoler, de som fortfarande lever, dör, eftersom de har blivit så gamla sedan det begav sig på 60-talet. Internet kanske var ball några år tidigare, men nu är det religion. Alla blir proffs på att retuschera "Mina Bilder" och därför blir köttmarknaden öppnare och mindre skamsen än någonsin. Det finns information överallt, men ingen verkar bry sig. Det görs försök att skapa en bärbar kassettspelare, men den är så fruktansvärt oönskad när den väl kommer att hela lagret måste kasseras. Och som inte det vore nog så är C3PO trasig.

Ja, sen har det ju inte hänt något mer. Men jag lovar att fylla på i takt med att det kommer nya dekader. Prognos för 10-talet: en studie i silly