Spådomskonst


När man spår så ser man till att vara ren om händerna. De flesta spåtanter ser ut som någon jävla kirurg faktiskt. Vissa tror att de ser ut som på teve men nej, det finns inga zigenare. Det är ett påhitt av svenska staten för att hålla folk i strama tyglar.

Spådomskonsten uppfanns av IRA för att skrämma upp och kontrollera massorna. Snart tog många andra efter och idag finns det över hela världen, i alla hus, inne i väggarna, under varje löv. Och folk är minst sagt rädda för att göra något fel.

Som sagt är spådom ett skitbra sätt att ragga på. Kan man låtsas spå så kan man få Pamela Andersson i säng.
Man säger bara en massa saker som är precis så vagt att alla kan tolka det som sant.

Kolla in listan:

Astrologi
Okej vi säger att planeterna och stjärnorna representerar personer och deras stjärntecken. Då kollar man på hur planeterna ligger i förhållande till varandra och jämför det på personerna. Stämmer det så har man vunnit.
Raggningsfaktor: +++

Ölskum
Upptaget av folket som underhållning på krogen efter att IRA tyckte att det var för folkligt. Man kollar på skummet i ölen och ens framtid är det som skummet föreställer. Efter att LG2S testkörde detta så visade sig nästan alla spådomar lyda "Pangea".
Raggningsfaktor: ++++

Knark
Minst sagt det roligaste sättet att spå på. Man slänger i sig massor av konstiga frön och sätter sig i ett skitvarmt rum. Snart så kommer IRA i ens drömmar och säger vad man ska göra.
Raggningsfaktor: ++

Händer
Man kollar i händer och om livslinjen är lång så kommer man att leva tills man är mellan 90 och 100. Har man valkar så bär man massor av ved dagligen. Det här vet kungen av IRA.
Raggningsfaktor: ++++

Stenar
Släng ett gäng magiska stenar på marken och spotta. Sättet stenarna lägger sig i förhållande till varandra kommer att säga dig om det är något fuffens på g.
Raggningsfaktor: +

Tarot
Köp en tarotlek på Ginza och kolla instruktionsboken. Där kommer det att uppenbara sig hur du ska lägga korten.
Raggningsfaktor: +++

Blindhet
Blinda jobbar inte bara som assasins åt kungen utan också som hans överste spåmän. Blir man blind så kan man se in i framtiden men det berättar man inte för någon.Ja som ni ser så är listan lång. Det finns ett sätt att skydda sig mot spådom. Studera Marx och Lenin och förena er. Klass mot klass måste striden stå. Och i tysthet ska vi stiga upp och vara med er då.