Vidgade vyer-vortex


Det finns nästan att sådant på internet. Det hittar du här.

Jag blev så inspirerad när jag tittade där så att jag gjorde en befolkningskurva från bibelns tid och framåt. Titta på den HÄR FÖR FAN.

Sen blev jag inspirerad av andra saker så jag gjorde en valrosskurva. Den är ganska bra. Kolla här.
När detta äntligen fick sägas så är inte läsarna sena till att ta illa upp. Läsarna är skitarga och vi är tyvärr tvugna att presentera LG2S första läsarstorm:

Adequate: Wow. Det där gav perspektiv.
LG2S: Du behöver inte bli så jävla arg. Det är ju inte vårat fel. Om du ska jävlas skickar vi dig till helgon.nets asatroforum (du hittar den under religion).

2 & Krank & Victoria: fyfan vad mycket brud det lär finnas isf
LG2S: Det är inget fel på att det finns många brudar. Och det är framförallt inte vårat fel. Behöver ni verkligen använda ett så bryskt språk?

Sem: Jag tycker ni kan ta bort ordet "Anders" från hela lg2s, helst hela världen. Visa respekt för oss som HATAR det namnet och alla som bär det. Fnys.
LG2S: Anders är ett fint namn med anor från biblisk tid. Jag upprepar, det är inte vårat fel att det finns väldigt många personer. Se det från den ljusa sidan! - Nu behöver man inte bli ledsen ifall någon skulle dö.

krank: anor-länken funkar inte. sdkoakgjoögh
LG2S: JO DET GÖR DEN. Och nej det är inte som du tror lilla vän, ATT DET ÄR VÅRAT FEL ATT DET FINNS MÅNGA GRABBAR OCH KILLAR PÅ JORDEN. JAG BLIR SÅ LEDS!!

anonym: valrossen på bilden har en gul keps.. när kurvan handlar om vita kepsar.. förvirrande..
LG2S: Jag hittade ingen bild på en valross med vit keps. Men visst är det praktiskt med vit keps eftersom hon ska gömma sig på isen. Det är som vanligt INTE vårat fel.

Sem: Det är fyra mansnamn, ett ospecifikt och ETT ENDA KVINNONAMN! Använd kvotering, läs Hundra Procent Fett och förtryck er själva istället. Och ta bort Anders godammit!
LG2S: Förlåt för att det är enklare att stava pojknamn som Heman och Hulken.