Carlshem


Detta lugna familjehems mecka!
Carlshem ligger beläget några kilometer utanför Umeå Centrum, ungefär på samma höjd som Ålidhem, men till skillnad från Ålidhem så blir INTE din cykel stulen 5 gånger i veckan, och folk blir inte våldtagna och skjutna, slutsats - Carlshem är lite lugnare och lite finare.

På Carlshem bor och regerar jag, Forhyrd, och min flickvän.

Suset och bruset från trevliga grannar och busiga barn, hundar och mannen som cyklar. Den lokala pizzerian har precis bytt ägare, och maten som dom serverar går t.om. att äta! En av pizzorna på menyn förklaras "Top secret - innehållet avslöjas ej!" och bara det är anledning nog att bosätta sig på Carlshem.

Men som med alla bra ställen så finns det ju naturligtvis nackdelar även med Carlshem. Det finns t.ex. ingen bra affär i närheten, förutom Statoil, och där handlar man inte om man vill leva efter revolutionen.
Men man kan gå i cirka 10minuter och komma till shoppingens mecka, Strömspilen! Där finns bla. IcaMAXI, som är galaxens största Ica butik, man går vilse, man tappar bort sina bröder, och man gråter. Men smärtan kompenseras med fantastiska priser och trevlig personal.