Hemfridsbrott


Många av oss går runt och skryter med att de har ett hem. Andra stolserar gärna med att de känner väldigt mycket frid. Sedan har vi den tredje typen, som begår brott.

Detta är det mest spännande brottet. Folk har begått det i flera år nu och trenden pekar uppåt. Till och med stureplansprofiler har setts slinka in i ett villaområde efter jobbet för att störa friden hos några personer innan det vankas köttfärssås och spagetti hemma.

Även om hemfridsbrott är straffbart så måste alla göra det en gång i sitt liv. Annars dör personen tillslut av ålder. Vi vill inte uppmana till att folk gör brott utan till att folk begår dem. Så följ stegen och vet hur du(!) ska bli tjejen som stampar in i farstun oanmäld.

1. Du måste hitta ett hem. Inte nära polisstationen så att du åker fast snabbare än du hinner säga "engelsk". Väldigt gärna ska någon du inte känner bo där eftersom risken finns att du är välkommen hos en vän. Slutligen måste det vara ett hem och inte en träningslokal för judo eller andra fritidsaktiviteter. Välj gärna det hus med mest dekorativ postlåda.

2. När du valt det perfekta hemmet är det planering som gäller. Vilken tid ska du anlända? Borde du ha scarf eller bara vanlig slips? Du får under inga omständigheter komma dit när ingen är hemma. Då är det antagligen låst, och även om det inte är det så kommer ingens frid att störas. Vi rekommenderar att du har scarf och att du dyker upp på morgonen precis vid frukost.

3. Dags att sätta planen i verket. Stanna din Toyota utanför och gå i lugn takt mot dörren. Väl framme öppnar du utan att ringa på och går in. Inne så är det upp till dig hur pass mycket du vill störa. Att bara stå stilla och stirra på en tavla kan nog rubba den mest fridfulle hemägare, om du nu är en total främling, helt oinbjuden. Men vi rekommenderar ändå att du tar med dig portionssnus som du försöker bjuda familjen eller liknande på.

4. Nu kommer stunden då en konfrontation med den hemmastadde är oundviklig. Personen kommer att kunna reagera på olika sätt. Kanske frågar den bara vad du gör där. Säg då inget utan bjud på en prilla. Kanske blir personen rasande och vill ha ut dig. Streta emot och spring mot toaletten för att låsa in dig. Där inne ska du använda upp all tandkräm och tvål. Får personen panik eller/och börjar springa så lägg en snus i varje rum och skriv en lapp där du berättar vad du gjort. Märk lappen "En vän".

5. Det har blivit dags att ta sig ut därifrån. Om polisen hunnit anlända eller du sitter instängd på toaletterna, borstandes nagelband och tandkött för glatta livet så är det lite knepigare. Testa att ta dig ut genom fönster och bakdörr. Om däremot läget är lugnt så kan du ju bara gå ut den vanliga vägen. Lägg en lång rad småsten på trottoaren och se det som ditt signum.


Om du själv skulle råka ut för att någon störde din hemfrid så gör du bäst i att mörda eller kidnappa personen med en fälla eller vapen. Det är det enda sättet att hämnas på.