Supa själv.


En väldigt underskattat sysselsättning är att dricka sprit ensam. Man slipper dagen-efter ångest eftersom man är ensam och det värsta man kan ha gjort är att skratta åt sin egen penis, och det är ju inte så farligt.

Man kan dock tänka på att inte dricka för mycket, vilket offta är väldigt lätt hänt, eftersom man inte har någon att prata med. Jag kan ju inte tala för andra, men jag dricker hejdlöst mycket på väldigt kort tid om jag inte har någon att snacka skit med.
Och det som då kan hända är att man däckar, haha, det är ju inte så kul. När man dricker sprit ska man vara kreativ och skriva musik eller måla en tavla, för allt blir så luddigt och flummigt när man är påverkad.

I lördags t.ex. då drack jag 10bärs, ensam.
Jag somnade klockan nio, och vaknade klockan sex på morgonen väldigt bakfull. Det är inte så mysigt.

Jag dricker sprit, jag dricker grogg varenda jävla dag jag lever.
Drick en grogg och bli som mig en riktig karlakarlakarl!

Från: pega
Super du hemma kan du avlida, ligga tillräckligt länge för att förmultna i ett damm av rök och sen ser man inte puffen av dig, allt i samma veva. Det billigaste, coolaste och bästa sättet att dö på. Alkohol kräver inga nålstick heller, så när din morsa kommer ser hon bara sin fina son liggandes på golvet i formen av en kringla. Fast om hon är för seg hinner du ju försvinna eftersom alla celler dör. Då vet ingen var du tog vägen och alla dina gamla klasskompisar blir impade av att du "lyckdes ta dig ut i rymden och kolonisera en annan planet som du alltid sa."