Att göra en Ben Stiller


Ojoj! Nu är det dags för dina två enda vänner 2 (därav namnet) och Milq att prata sex igen.
Ni är så snälla som lyssnar (LÄSER!?!?!?!?).

Den här gången handlar det till stor del om onani... igen.

Hur mår killar egentligen? Inte så bra, eller hur? Just det. Och hur kan det komma sig? Tjejer springer runt och är hur glada som helst men killar bara gråter och gråter.
Det är lite som vi förklarade i artikeln om pornografi för den okräsne. Killar vill doppa men får inte göra det. Tjejer skvallrar om det för sina vänner.

Men då finns det steg och åtgärder att vidta. Att göra en Ben Stiller innebär kort och gott att man "ruskar tupp" på grund av praktiska skäl och inte primärt för att det är skönt eller häftigt. Det handlar också om att jämställa den sexuella makten mellan Tjej vs Kille. Allt Ben Stillande bör ske ideellt.

Exempel:

  • Det är fest. En tjej spelar svår att få. Du är fyllekåt men vill inte slösa bort kvällen på att dreggla efter tösen. Dina vänner vinkar från VIP-bordet. Då går du in på toan och (insätt: metafor för onani). På det sättet kan du efteråt slappna av, skita i tjejen och ha kul med vännerna.

  • Du ligger och kelar med din exceptionellt vackra och underbara flickvän. Tyvärr är ingen perfekt. Hon frågar "Kan vi inte bara ligga här.. nära varandra?".
    Inge dopp ikväll. Du har ofrivilligt stånd sedan två timmar tillbaka. Då säger du bara; "Det är klart älskling, men jag måste gå på toaletten först". Och på toaletten runkar du som galen innan du lägger dig brevid din flickvän och somnar tillfredställd.

  • En tjej beter sig som en tease. Hon hetsar upp dig men låter dig inte "go for the trosattack". Hon flinar. Hon ska dö. Skämt åsido. Du säger till henne att du ska gå på toaletten och runka. Sen ser du till att aldrig se åt hennes håll igen. Hon får inte retas och du fick en orgasm. Allt är som det ska.

  • Anledingen till namnet. Du ska på date eller nåt sånt nedrigt. Då vill man inte sitta och tänka på hur du bestiger den här fina människan. Du vill kunna ha en normal konversation och respektera henne som individ. Men du är kille och tänker mest på att bestiga det ena och det andra. Så du slänger med dasen tills det kommer vitt gubbkiss och kan sen slappna av inför henne. Precis som Ben Stiller gör i Den där Mary.


    Detta är tricks som diskuteras och praktiseras över hela världen av killar i alla åldrar och religioner. Det är ingen billig undanflykt av oss för att få skriva könsord. LG2S jobbar hårt för att detta ska vara en hemsida för alla möjliga kön, men LG2S forskarlag har letat som besatta och inte hittat någon kvinnlig motsvarighet till att göra en Ben Stiller.
    "Kanske är det Alvedon", säger en av forskarna.