Pornografi för den okräsne


Tja igen! Det vi, 2 och Milq. Vi tänkte bara berätta en sak. Det är okej om du är rädd. Men vi ska ta det en bit i taget.

Det är okej att vara kille. Det är också okej att vara tjej. Skillnaden är att de flesta killarna gillar sex medans flertalet tjejer gör "det" för att få vänner. Därför gillar vi killar porr. Men har ni kollat priset på ett magasin Flesh world eller Fibban på senaste? Trodde väl det!
69 ruttna riksdaler för en jäkligt fragilt nummer. Håller knappt en regnig natt ute i gömstället i skogen (i Junsele). Luktar nästan pök om skiten fan. Göm er!

Här har vi samlat ihop lite fräcka gratistips på hur man fixar gratisporr på streetan. Det är billigt och "slick"! Det är även erotiskt. Publikens jubel!

Cykelpenetration
När en tjej cyklar förbi dig ståendes så vaggar spetsen på sadeln farligt sexigt bakom hennes svullnad. Sen när hon sätter sig så kan du njuta. Då kommer det att se ut som att den far rätt in i blåkulla.

Fotokuppen
Sitt vid en fontän och ha en vän gömd i buskarna. Sen kommer det en snygg tjej. Då när hon gått förbi så slänger du ut en rosa skinnplånbok och skriker "Hörrö tjejen! Du tappa din plånka!" Hon kommer tillbaka och böjer sig ner för att ta upp den. Ta fram din portabla engångskamera och fota härligheten (stjärten). Din vän springer fram framför henne och fotar urringningen. Sen ser hon att det inte är hennes plånka. Hon märker inget och du får fina bilder.

Amningsleken
Håll alltid utkik efter ammande mammor.

Playing with heights
När du står på en annan våning och kan se ner på en våning nedanför. Och folk på den våningen till exempel sitter vid bord. Kanske äter de. Då kan du nästan se hela bröna.

Solbrilla
Ta på dig dina mörkaste shades och gå ut på streetan där du nu kan kolla in kroppar hur mycket du bara vill. Ingen kommer att se var dina upphetsade ögon far. Du går säker men inte kvinnsen. Funkar bäst på beachen. Funker vogt.

Puleleken
När du har sex med en tjej. Stöna högt så blir det som en porrfilm. Kanske blir tjejen inspirerad och stönar också. Dubbel erotics!

Rutchsex
Finns det vattenrutchkana där du bor? Då ska du ställa dig vid basen av den och hålla korpgluggarna på alerten. Ibland när tjejer i bikini åker ner så blir impacten så kraftfull att bikini åker upp och brön visas. Lycka till!

Google it
Köp alltid simglasögon när du ska på badhuset. Mycket vackert finns under ytan. Kloret ger hyn en farligt likblå nyans. Grrr.

Biologiska fällan
Har du en biologibok hemma? Kanske en "så blev du till"-bok? Kolla i den noga. Där kan finnas detaljerad beskrivning av härligheten. Bilder om du har tur.

Freezeframing
Har du en schyst teenage slasher-rulle hemma? Har du en apparat att spela den i? I sådana kan det finnas jäkligt bra rattar. Inte i bilen då! Stanna av filmen där bröna finns och kolla tills ögonen blöder. Fyll sedan din lunga med bläck.

Fantasipappret
Har du kvar skillzen sedan mellanstadiets bildlektioner? Vafan du har ju fantasin där! Bara att ta penna och papper och rita ner vad du vill se. Blir exakt vad du vill.

Konstnären
Låtsas att du är fotograf eller målare. Säg till tjejer att du bara vill avbilda dem nakna, för att du diggar konst. Sen drar du en tarzan till bilderna.

Hippielove
Inget emot superbusken på murran med intorkat kött? Gå med i ett hippiekollektiv. Precis som i filmen tillsammans så får man se buske efter buske. Grabba kameran och maila sen till rinkebysuger@hotmail.com.

Nakenbad
Har du joinat ett hippiekollektiv? Då är det bara att vänta tills det blir sommar och kolla på när det blir stranden. Hippies badar nämligen alltid nakna. Grabba kameran och maila sen till rinkebysuger@hotmail.com.

Fönstret
Det här är vårt bästa tips. Har du ett fönster mitt emot eller uppe vid ett träd? Håll koll på tonårsflicksrummen! Där kan man se en och annan boob om man är snabb. Lär dig rutinerna, schemalägg deras liv, följ efter dem vart de än går, undanröj familj och vänner, köp den dyraste kikaren som finns, gå in till henne på nätterna och lämna blodspår på hennes matsalsbord. Play it don't gain it, som jag brukar säga till The Tobster. Bröstsensation utlovas. Grabba kameran och maila sen till rinkebysuger@hotmail.com.