Snylta alkohol


Först måste en sak klarläggas; Folk som tycker att snyltare är kassa är samma typ av människor som tycker att uteliggare är dryga. I neoluffens namn ska snylta inte handla om att suga ut folk, utan att ta lite från varje för att man inte har något själv. Folk som snyltar för att de är snåla ska slängas ner i en jättestor propeller (som snurrar).

Med det avklarat kan vi fortsätta.

På festival
På festival finns det människor. Människor och alkohol. Är man en fattig sate som älskar festival men som inte har råd med öl för dagen så är det snyltning som gäller. Grejen du gör är att du går och sätter dig med en grupp människor. Gör dig genast till klassens clown. Dra några vitsar, berätta en anekdot. Fråga lite olika personer i gänget om det finns en klunk över till en törstig jäkel. På samma gång som du får alkohol så får de underhållning. De flesta människorna är inte vana vid skojare som du och tycker förbluffande nog att du är kul. Andra människor är dryga och vill inte träffa folk. De kom hit för att se DAF spela på vintergatan. Så fort du märker detta så byt gäng. Det finns ingen tid att förlora.
Nästa tips; Sluta aldrig snylta! Att bygga upp en fylla på snylt är jobbigt som det är. Att bibehålla den går däremot av bara farten. Så fort du ser en chans att trycka i dig lite, utan att verka glupsk, så ta den!
Det är också effektivt att gå på folk som sitter ensamma. De får en vän i en timme (eller för livet??) och du får i dig sprit.
Det bästa med att snylta på festival är inte att man blir full och glad. Det är att man får massor av nya vänner.

På fest
Här gäller ungefär samma grej fast ändå inte. På festival är det smockfullt av främlingar. På en fest finns det ofta folk du känner. Bli inte känd som kretsens tiggare. Sånt är bara snålt och ingen kommer att vilja vara din vän eller sugahdaddy. Det handlar helt enkelt om solidaritet. Du bjuder dina vänner & bekanta när de har slut på dollares och de gör i sin tur tvärtom. Detta borde vara en självklarhet i alla vänskapskretsar. Är det mycket folk du inte känner på festen så byt snyltoffer ofta. Word gets around quick och folk är griniga.

Teknik
Att snylta handlar om så mycket mer än att bara fråga och få. Det finns små trix och trix för oss fattiga bastards around the globe.
 • Du behöver inte ge tillbaka glaset/burken/dunken förrän personen ber om det. Smutta försiktigt tills du blir tillsagd.
 • Om personen inte bett om att få tillbaka glaset/burken/dunken efter 10 minuter är den din. Samma om personen går iväg.
 • Fråga alltid om sista slurken på ölen. De flesta hatar avslagna slattar. Men inte du. Eller hur?
 • Påstå att du är från norrland och kan dricka alla jävla söderbor under bordet anytime, men att du inte har något att dricka. Funkar om folk har mycket hembränt eller liknande.
 • Säg att du är oskuld och nykterist. Alla kommer att "supa ner stackaren". Funkar inte om du är packad givetvis.
 • Tacka alltid uppriktigt.
 • Var inte glupsk! Att snylta är en nödlösning och inte ett sätt att råna folk.
 • Bli inte slav under the snylt. Det ska vara något som ligger i bakhuvudet medans du minglar runt. Det viktiga är att du har kul.

  Krogen
  Klurigt ställe med dyr alkohol. Vädja till dina vänners godhet eller använd din sexualitet. Har du ingen? Sno! Det är tuffare. Vilket för oss till den sista punkten.

  Ni tjejer
  Puta med brösten och bete dig som en 14-årig prostituerad. Det funkar hela tiden för tusentals kvinnor, så det kommer att funka för dig också.