Fotboll


Alla vet vad fotboll *. Att jag ens sitter här och skriver om det är ungefär lika nödvändigt som att jag skulle sitta på min egen hand.

Men tänk dig nu ändå att det är sommar och folk är ute i parker där det finns en fotbollsplan. Du kanske har spelat Pinn och tröttnat helt på det. Då är det bara att ta ut en hundring från kontot, köpa glass till alla du känner, gå på rövarrunda och sno en fotboll. Det finns alltid något dumt barn som lämnat en ute på gräsmattan i någon förort. Men se till att det är natt och att ingen ser dig. Vi vill givetvis inte uppmana dig till att stjäla, utan bara säger att man skulle kunna stjäla en fotboll av ett barn om man nu känner för det. Snorungen kommer att få en ny ändå. Tänk det som att du ger igen för din taskiga barndom.

Fotboll ska givetvis spelas med fängelseregler. Men akta dina armbågar så att du inte gör illa den söta killen. Då lär du garanterat tvingas ligga med honom som tröst. Kom ihåg att göra en "Brolin" så fort du gör mål. Du vet, man hoppar upp med knytnäven före och gör en zå kallad 360. Om du är lite fel och annorlunda så kan du göra en Kenneth Andersson (glida med knän och peka pistol) eller en Thomas Ravelli (hora för TV4).

* - är