Varg Vikernes


Varg Vikernes är norges coolaste blackmetal-snubbe. I sina unga dagar var han basist i det väldigt onda bandet Mayhem. På den tiden hette han Christian Vikernes, men gitarristen i Mayhem sa: "Vafaaan, du kan ju inte heta Christian. Det är ju inte alls SaTaN! Het varg istället", så var Christian toffel och bytte namn.

Efter ett tag så sa Varg "Fyfaaaan, band är så jefla ghey" och gick hem till sig, brötade lite och spelade in det med datamickar, och skapade sitt enmannaband Burzum. Han började elda upp kyrkor från 800-talet, på en EP så är det en gammal utrbränd kyrka på framsidan, och när man köpte skivan fick man med en tändare. EP:n heter Aske. Så jävla hårt. Han blev apstor inom blackmetalscenen, och var den hårdaste killen..... TILLS!!!
Tills Euronymos blev ännu hårdare, och var superdupermega-hård. Till slut fick Varg nog, och gick hem till Euronymos, tog en vikingadolk och högg honom 24 gånger i ryggen. Efter ett tag tog farbror blå honom, och hittade massa massa dynamit i hans lägenhet, som han hade tänkt spränga norges enda katedral med.
När han hade suttit inne ett tag så tänkte han, "Fan, sitta inne är segt" och drog iväg på permis, och försvann. Till slut tog snuten honom igen, då hade han fått tag på två pistoler och ett automatvapen, och en barnfamilj som han hade tagit gisslan.


OCH HAN KOMMER UT SNART!!!!!!!Feg anonym man tillägger:
Euronymus var ju en jävla mes!
Hans föräldrar bad honom att stänga skivbutiken "Helvetet", för att den "var för ond", och han gjorde det!
Sen att han konstant sa att "Man kan bara ha svarta kläder på sig! och patron bälten \m/ METAL!!!!!" gjorde han ju betydligt coolare...