Badkar


Om du verkligen har tur så bor du i ett ställe med gratis badkar. Om du har dubbeltur så betalar du inte för vattnet. Isåfall tycker vi att du ska bada varje dag. Renlighet är en dygd. Milq har studerat hobbyn badkar och kan stolt presentera användbara ord i meningsföljder.

Milqys guide till hur man har en nice time i ett badkar


  1. Stasha mums. Rulla upp ett lager ciggis. Koka te eller häll upp lite chocomilq. Se gärna till att ha nåt götta också. Bullar eller tekakor.

  2. Litteratur och notes. Rota fram olika former av läsbart. Det är bra att ha varierande stoff, eftersom det är skönt att byta läsbart mot annat läsbart medan man badar. Ta också med dig något skrivdon och en papperstuss, om du skulle få en idé eller lust att skriva limericks.

  3. Övriga säkerhetsåtgärder. Häll duschcreme i botten av badkaret så att du får skum. Lägg en handduk inom räckhåll så att du kan torka av händerna. Lås om du är blyg.

  4. Vattnet. Jättevarmt är inte bra. Det ska vara ljummet så att det är skönt att stiga i. Justera temperaturen under badningen genom att byta ut vatten mot nytt.

  5. Rengöringen. Häll lite tvål på kroppen och doppa den sedan. Roligare än att duscha.

  6. Tvättsvampen. Stoppa den i vattnet, ta upp den, tryck ut allt vatten. Nu är den torr. Upprepa.


Alternativt slut
Du har tyvärtobadjo inget badkar och måste rengöra din späda kropp i en Dusch.

Övriga rekomendationer från cybernet:
nahkala@asocialstyrelsen.se
När man badat ett tag blir det ljumna vattnet kallt och man blir grinig. För att slippa byta vatten kan man sätta något litet (en tå, badanka eller tvättsvamp t.ex.) mellan proppen och badkaret så att lite vatten sipprar ut. Samtidigt som man har vatten rinnandes lite smått ur kranen. Då blir vattnet aldrig kallt och man kan bli ett rusisin utan att frysa.