Shopping


Det vanligaste nöjet om man räknar medelsvensson som människa.

Shopping går ut på att man skall gå omkring på gator och torg och byta pengar mot saker. Dessutom skall man tycka att det är kul och berikande.

LG2S tycker att detta låter jättekonstigt, men presenterar stolt en guide till hur man shoppar.

Först och främst, ta reda på lite om dig själv. Dessa frågor kan vägleda dig som utgångspunkt till shoppandet.

Vad tycker du om?
Tycker du om rosa saker med fluff bör du inte gå till Clas Ohlson utan kanske till någon affär med lite mera feminint namn. Tycker du däremot om vinkelslipar och hammare är classe grabben för dig.

Är du kille eller tjej?
Om du är kille gör du helt rätt i att köpa killkläder, medans tjejkläder är lite för urringat och tajt för din smak.
Är du tjej får du köpa killsaker oftare än killar får köpa tjejsaker.
TIPS: Är du kille och verkligen vill ha en tjejsak, t ex ett roligt linne eller en hund så kan du skrika till kassörskan: "DEN Ä TILL BRUDEN!!!" då dödar du snabbt alla misstankar om att du skall köpa det blommiga linnet själv, men kassörskan kommer tro att din tjej är tjock eftersom du har stora storlekar (Källa: Forskare vid uppsala universitet)

Är du medlem i någon subkultur?
Subkulturer låser dig under dina shoppingrundor. Är du seglare kanske du inte smälter in lika bra på Saturnreturn som en neosynthare eller knarkare.

När du shoppar bör du ha med dig en kamrat. Se till så att din kamrat har bra koll på vad du tycker om. Vill du vara sparsam tar du med dig en kamrat av den snålare sorten.

Uppläggningarna för shoppingrundor ser ut ungefär som resten av livet.
Se till så att du har ätit en stadig frukost så du inte blir hungrig och kinkig och börjar gråta innan du har lämnat hemmet. Skall du shoppa hela dagen lång bör du ha med dig matsäck, alternativt springa in på nåt ställe och äta.
Ta på dig bra skor. Du kommer gå för långt!
Ta med dig måttligt med kläder. Du vill inte bli kall, men samtidigt vill du inte behöva ta av dig kläder och bära runt på dem.
Ta med dig en väska. Du ser inte lika cool ut som Julia Roberts i Pretty Woman med shoppingpåsar.

Om du tycker att shopping är för dyrt kan du alltid skita i det och göra något vettigt istället.