Vampyrer


För alla er lajvare och Cradle of filth-lovers där ute så måste vi klargöra en sak först. De vampyrer som suger blod och bits finns inte. "Nattens varelser" är ett fånigt påfund för att skrämma barn och hålla er underhållna. Det är synd men det finns ingen magi eller mystik i världen. Plugga till mäklare eller något så blir dina föräldrar glada och du gör så lite skada som möjligt.

De vampyrer som tas upp i den här artikeln är däremot very much real(player höhö). De som suger ur livet ur en utan att ge något tillbaka. Emotionella parasiter och prestationsiglar.

Här på LG2S händer det här ofta:
Vampyr: Skriv om det och det!!
Vi: Vill inte. Skriv en gästartikel.
Vampyr: Fan heller. Underhåll mig!

Här har vi ett fint exempel på en prestationsvampyr. En sådan som vill att folk ska göra saker åt en men inte ska förväntas göra något tillbaka.
Tips: Gör tvärtemot.

Och sedan går det på i samma veva ungefär. Grunden ligger i att ta men inte ge. Söka bekräftelse men inte ge någon omtanke. Förvänta sig tillit men inte vara trogen själv. Ta jos från ICA men inte lämna in någon.
Osv.

Och visst kan man säga att det heter "egoist" men då hade jag inte kunnat håna vampyrälskare utan att behöva skriva om vampyrer i sig. Hääää.


Tips

Anonym:Teater Scenario i Stockholm spelar just nu en föreställning om vampyrer. Kolla påteaterscenario.com

LG2S: Då går vi på den pjäsen just nu.