Barnböcker


Ni kanske minns historien om vårt inhopp i konsten att skapa porrnoveller?
Det hela var minst sagt pinsamt och vi fick betala böter efter böter.

Så nu presenterar vi stolt LG2S barnberättelser!
Vi vill visa att vi inte är sexgalna monster utan faktiskt har en "mänsklig" sida så att säga.
Varje barnberättelse kommer ju med minst en illustration.
Dessa presenteras under berättelserna.

Den gamle kaninen
Herr kanin hade alltid varit gammal och grå. Han stapplade fram på ängen endast stödd på sin käpp i finaste ekträd. Det gick sakta och han stånkade och stönade. Men han visste att det bara var att knega på. Om man inte tog sig i kragen och fortsatte så kom man ingenstans. Det var hans filosofi.
Tillslut kom han fram till Gläntan. Det var en vacker plats med krokiga aspar, ståtliga lönnar och väldoftande gröngräs. Det var här alla de små djuren i skogen kom för att umgås och låta sina barn springa av sig.
Gamle kanin satt där ett tag och studerade hur fru näbbmus tre små barn lekte kull. I sin iver över att inte bli tagen sprang den yngste utan att se sig för och ramlade omkull. Han tog sig om knät och grät något så förskräckligt. Men ingen hörde honom.
Kanin närmade sig den lille stackaren, fuktade en trasa med kloroform och tänkte att detta skulle minsan bli en underbar natt.

Illustration av 2Olle och pelle
Olle och Pelle hade alltid bråkat. Till och med deras föräldrar och föräldrars föräldrar hade bråkat. Det var något med en häst som sålts under mystiska omständigheter till Pelles familj under en auktion för otaliga år sedan.
Allt hade hållits på en civiliserad nivå. Mest lite smågnabb och gliringar. Men en dag bestämde sig Olle att deras familj fått skämmas nog. Det var nog nu. Mor skulle se att han inte alls bara var dålig och ful. Han skulle lösa det här.
Med bestämda steg gick han mot Pelles hus. Där ropade han ut honom och krävde en duell på liv och död. Pelle gav honom en sur blick och sprang sedan och hämtade sitt träsvärd som far täljt åt honom. Han stampade fäste i marken och beredde sig för fighten.
Det första skottet träffade i knät. Det andra i buken. Pelle kände hur det brann till i hela kroppen och förlorade medvetandet. Olle gick med snabba steg mot dörren till Pelles hus. Skriken slutade inte förrän långt in på småtimmarna.


Illustration av 2


Ge era kommentarer. Har vi en karriär inom området?
Vår redaktör har flyttat utomlands för att bli hönsfarmare efter att han läste berättelserna. Men vi ska gnata på och har vi tur är det just DIN dotter som du läser dessa berättelser för.

Snack
Morbid: Vem har skrivit dem? :o Den första var jättesöt :D den andra var inte så bra :\

LG2S: Toby 2 Kenobi har skrivit dem.