Idoldyrkan


Började för tusen år sen med "avgudadyrkan", vilket fick följden att Gurra G sa ifrån på skarpen. Han ville inte att folk skulle göra bilder av honom och ge sin vördnad på det viset, han ville att de skulle bygga sin kärlek till honom IRL. Fast det gick inte, så kolla hur det blev med den saken. (krig)

Idag sysslar vi i mycket större utsträckning med Idoldyrkan. Det är skitdumt oftast, för idolerna i fråga låter oftast berömdheten stiga dem åt huvudet, och då blir de gay. De tror att de kan göra som de vill, och rätt vad det är så döper de en gata efter sig själva.

Det gör i och för sig bara de rikaste kändisarna. Det finns undergroundcelebriteter som också blir dyrkade på samma sätt. Eftersom att de oftast inte har pengar, så blir följden där bara att de blir uppblåsta idioter som tror att de är något särskilt. Usch säger jag, och tacka fan för Båda Fötterna På Jorden. Elitism är inget för oss!

Jag tycker att man ska behadla alla som lagom kända kändisar, så alla blir lagom uppblåsta i skallen och inte fattar att alla andra också är dumma i huvudet. You follow?

Från en viss Pr0na kommer följande användbara tips för män som vill ragga damer via idoldyrkan;

Gör såhär:
1. Kom överens med ett par kamrater om att ni skall köra spelet. Slå sen tärning eller sten/sax/påse om vem som skall vara idol just den kvällen. Nästa helg är det i regel nån av de andras tur och föregående helgs idol får inte vara med och tävla om den platsen.

2. Skaffa sen sjukt snygga kläder till idolen. Detta får idolen göra själv, man skall ju inte behöva göra allt åt sin idol. Kostym om man vill vara rik, indie/emokläder om man vill vara rock star. (Beror bara på vilka damer man vill lägra.)

3. Knalla ut på festival/klubb/bar/krog/disco.

4. Dyrka sen idolen/bli dyrkad.
Nu snackar vi alltså typ groupies här.
De som dyrkar skall serva och passa på idolen hela tiden och kräla jävligt mycket. Putsa gärna av lite damm från hans byxben, eller putsa hans skor i tid och otid. Knäpper idolen med näven skall de andra grabbarna genast ordna med dricka eller cigg. (Oftast får man väl göra så att det är idolens egna cigg som de då råkar ha i sin innerficka, och de håller idolens pengar åt honom och går på så sätt bara hans barärenden åt honom.)

Gör detta så tydligt som möjligt.

Disclaimer: Pr0na kom på att det redan finns en artikel om att låtsas vara kändis. MEN det kan aldrig finnas för många. Puss.