Skeppsbar


Ibland är man som bekant ute och super i Stockholm. I princip oftast.
Det finns några sköna hak och så finns det förstås ett otal riktiga jäkla pissfitteställen. Dessa undviker man självfallet så gott man kan, men det är inte alltid det räcker.
Behöver jag säga att Skeppsbar är ett av de senare nämnda?

De flesta bra ställen är alldeles för sunkiga för att få ha öppet längre än till 01:00, och har man oturen att fortfarande vara vid medvetande då(ibland går det ju långsamt, typ när man är lite krasslig, och ibland får man kanske ta ett senare tåg för att man glömt t ex kuken hemma).

DÅ, gott folk, kan det hända att djävulen leder en fram till Skeppsbars portar.

Där bemöts man av de två portväktarna. Ibland släpper dom in en, fast oftast tycker dom att man är på tok för full för att överhuvudtaget vistas på denna vackra, grönblåa planet. Dom brukar ha rätt, men det skiter man i. Man vill ju in och supa för fan. Whöö!!*snörvl*

Jag löste dock pusslet.
Vakternas dissande är baserat på en slumpgenerator, så om man får avslag så är det bara att ställa sig sist i kön och då är det 15-20% chans att man lyckas nästa gång!

Värt att tänka på är att det sällan är värt det(undantaget är när Acke's kompis står i baren och låter en köpa öl för småpengar eller ingenting. Då är det en av de absolut bästa ställena i hela ma'fuckin' stan).