Sunkhak


När världen ser ut som den gör är det bra att kunna dricka sprit och dylikt. Det gör man helst så billigt som möjligt.
Om du vill dricka billigt så finns det bara två(tre) möjligheter;
1. Bolaget - kräver att du/någon är 20, att ni är villiga att bära en massa burkar och flaskor till något ställe som inte är så ömtåligt, och sedan se till att det inte blir bråk vid stereon.
2. Krogen - kräver att ni är 18/att vakterna inte bryr sig, plus att krogen i fråga är ett sunkhak.
(3. Sno sprit av folk som är intet ont anande.)

Okej, så vi går till våra sunkhak för billig sprit. Egentligen är det ölen som är billig, och ofta också shotsen, men drinkar och annat bög kostar som vanligt. Så drick inte sånt.

Sunkhak. Det låter sååå cheesy. Men det är det nästan inte! Innebörden av ett sunkhak är chill stämning, billig öl och DÖDS! Inte massa bögigt grindande på ett alldeles för pretto dansgolv(på 3 kvadratmeter, mind you), öl för 56 spänn (lilla) glaset och annat konstigt.

Men det är inte bara priset på ölen som är viktigt(även om det är DET VIKTIGASTE), det handlar också om att alla är välkomna, det blir aldrig köer, det kostar aldrig inträde och andra härligheter.

Det är lite knepigt i Stockholm, för krogar gör reklam som om de är sunkhak, men bara på onsdagar efter klockan tio men före kvart i elva... ser man på det finstilta.
Kolla in http://www.sunkhak.se för schyssta ställen i Stockholm.
Grundlig undersökning pågår.
*drar mimmic i armen och går till Fridhem*