Upplopp (rajjått)


Denna lilla företelse är för dig som är antigen arg och nykter eller dig som är sugen på en fet thrill och mest hatar allt.
Grejen med upplopp är att bli så fjuttad på adrenalin att man helt enkelt springer omkring i ett magiskt rus. Känslan när hundratals människor spring omkring dig är utan motsvarighet. Detta är tillfället då du kan passa på att paja, sno, bränna eller måla. Möjligheterna är enorma, se dock till att hålla dig inte alltför långt ifrån klungan. Den är ditt stöd. Hamnar du på villovägar själv är det lätt för länsman att slå dig gul och blå med batongen.
Polisen är det roligaste och såklart jävligaste med det hela.
Om du som jag alltid haft ett litet avigt förhållande till polisen är känslan när du träffar helt underbar.
När man är kungen över gatan kan man passa på att i helt odemokratisk anda paja allt man hatar, dvs det mesta som bidrar till konsumptionshetsen.
Att vara på ett upplopp och missa chansen att mangla ett McD är inte ok! Inte heller banker borde få klara sig undan.
Redaktionens anm: Rörmockare ska framförallt få rutor krossade. GRR!

Upplopp är vackert, det är det största skälet till att delta. Beroende på hur kul party du lyckas hitta så är det tveklöst helt otroligt att se så många människor i rörelse samtidigt. Man kan lätt bli stående och stum förundras av hur allt från små förorts kids bombar allt de ser med burkar, brevid står nån hippie och målar blommor och sånt på marken.

Om du ska gå på en sån här tillställning (som alltid är gratis) så se till att klä dig som folk!!

Tips!:

Svart munkjacka
Nått för ansiktet, sjal eller t-shirt funkar bra.
Svarta byxor eller iaf försök att ha dem mörka. Helst slit-tåliga man vet aldrig vart man hamnar.
Äger man ett par kängor är det lika bra att ta dem på sig. Dels för att kanske komma åt lacoste kläderna om du skulle ta er till nått roligt område och dels för att försvara dig mot högerextremister och vanliga konsumptionsälskare som vill se dig i en piket.

En ryggsäck är alltid bra att ha, Cannor,molotovs,sten lr lite vatten. Allt får plats.

Är du av det lite lugnare slaget så kan du kravalla järnet i början och sedan klä om och gå lungt därifrån innan polisen organiserat sig å bestämt sig för att paja partajet.

Lite diskreta kläder kan alltså vara en bra ide att förvara i din ryggsäck.

I Svergie är kravallerna ganska snälla. Min högst personliga guide över crazy ställen är:

1, Sydkorea har varit ganska lungt på sistone.Bildbevis finns dock från kravaller som skulle betraktas som rent inbördeskrig i Svergie.
Italienarna är argare än var man tror. De visade sig inte minst under G8 mötet.
Alla medelhavs länder har dock bra förhållande för en fest i ilskans tecken.
Nackdelen är dock att dessa medelhavs poliser inte är som Kling och Klang direkt.
Dom gillar våld minst lika mycket som du.

Överskatta aldrig mobben, när polisen gör sina räder åker machokillen du uppfostras till att vara (om du är kille)all världens väg. Med massa snutar i röven är du inte längre allan, det kan dock vara ganska roligt att springa eftersom de extra signalsubstanserna i din hjärna gör dig ganska lagom alert. Som en 500meters lina ungefär.

Avsluta det hela med lite öl å diskutera alla känslor och händelser man uppfattat under kvällens gång.

Antar att jag borde skriva att det här inte är en uppmaning utan en beskrivning helt i journarlistisk syfte. Upplysning!!!