Stjärnor


1 - Saker som länge länge länge länge troddes vara skitsmå och heliga o.dyl, men som efter lite mindre prat och mer verkstad visade sig vara megabamsiga klot (ovaler?) av dödseld. Fina att titta på (FRÅN ETT ORDENTLIGT AVSTÅND! *ryser*)

2 - Personer som oftast står på en scen och är avgudad av folk med dålig självkänsla. Har det mesta som folk strävar efter: Pengar, berömmelse, ett fint utseende och skivkontrakt. Underligt nog brukar de flesta sluta i självmord, mord, på behandlingshem eller som alla andra, helt enkelt bara död.

3 - Något man ser efter en ordentlig jävla smocka. Eller efter att ha fått en ordentlig jävla omgång oralsex. Också fina att titta på.

4 - Ex: "Du är ju en stjärna på det här". Alla borde vara en stjärna på luff och survival. Atomvintern närmar sig. Snart kommer det svarta regnet. Domedagen är nära *emo*

5 - Snubbiga saker som lever i havet eller på the beach. Har skitmysko kroppsfunktioner. Dess namn brukar föregås med "sjö" så att det bildar ordet "Sjöstjärna". Underligt eftersom ingen någonsin siktats i närheten av en sjö. I och för sig så brukar man syfta på havet när man säger "ute på sjön" eller "till sjöss". Sjömän har ingen koll på begreppen är vår slutsats.

6 - Stjärnor utan hjärnor; världens dummaste, svenska översättning av en amerikansk filmtitel. Orginaltiteln är Jay and silent bob strikes back. Hur svårt kan det vara att översätta? LG2S testar: "Jay och silent bob slår tillbaka ("Silent" då en del av namnet och inte menat som en beskrivning i det här fallet).

7 - Sak man stoppar längst upp på julegranen och sedan hummar över hur fin den är. WELL! NEWSFLASH ASSHOLE! DEN ÄR FUUUL! Hähä det där var kul.

8 - Scheriffen har en sådan för att visa att han är.. vem? Just det, scheriffen.

9 - Pentagrammen innehåller en sådan. Med fem spetsar om jag inte misstar mig. Är en gammal symbol för kvinnordyrkan och naturloving. Att pentagrammet ska vara en symbol för satan är bara kyrkans påfund eftersom paganismen ansågs vara hädisk bla bla.

10 - Judestjärnan, symbol för judar. Nu tror ni kanske att jag ska skriva något förnedrande om judar va?? Men det kan jag berätta att ICKE! Ska man utöva Hets Mot Folkgrupp® så kan man väl göra det mot något lite mindre utjatat än judar! LG2S ska istället hetsa folkgrupper som De Som Inte Betalar Sin Bokmoms, Föräldralösa och Sopåkare. Vi brukar kalla dem fulkgrupper hihi.