Avsked


Vi tar alla avsked. Vissa till vänner och familj stup i kvarten. Andra bara till livet en enda gång. Hur frekvent man än använder sig av den här funktionen så är det oftast samma sak: Man diggar det inte.

MEN!

Det ska vi ändra på. Kommer ni ihåg Yoda? Han som halshögg två personer och sen såg less ut. Han berättar en gång att det är vikigt att kunna ta avsked av de man älskar. Annars är man rädd att förlora vad man har. Och rädsla is the path to the darkside som vi alla vet.

Detsamma gäller för saker, grejer, stuff. Ordspråket säger något i stil med "Den fattige fruktar inte tjuven". LG2S säger "Varken den fattige eller rike borde frukta tjuven. Låt honom ta vad han vill om saker gör honom glad".

Lär dig att älska utan att gå runt och noja över att förlora. Du kommer ändå garanterat, utan minsta tvekan, tvingas ta avsked av allt du tycker om i takt med att du skrumpnar ihop av ålder och dör. Sådan är verkligheten, och jos är gott.

Övning 1: Släng bort ett barndomsminne. Minnen finns i dig och inte i sakerna.

Övning 2: Sälj av din svindyra dator och köp godis för pengarna.

Övning 3: Gör slut med din flick- eller pojkvän.

Övning 4: Begå självmord.

För mer info ang övningarna:
SMS'a in "Jag måste gå vidare.. NU" till 0703274804 så skickar vi ett packet Kellogs Frosties + en lapp av linjerat papper.