Rastlöshet


"Och då är det som nånting ropar 'kom' i hans galna luffareblod"

Astrid Lindgren visste vad som gällde när det kom till ett av motiven bakom neoluffandet. Rastlösheten. Sökandet efter äventyr och avskyn för tristessen. Att alltid vara påväg någonstans eller alltid ha något på g. Det växer inte mossa på en rullande sten 2000.

Det värsta som kan hända en sån personlighet är att vara just rastlös men inte komma på något att göra. Man är för okreativ just då för att jobba med webtidningen, diska är för tråkigt, den ena sambon sover och den andra är i Skinnskatteberg, deltagandes i onämnbara akter med sin flickvän. Du slösurfar i din misär och googlar på " hatar livet " och du hittar den här sidan.

Ännu en guide över saker:

- Köp/Stjäl en leksak. Ta med den hem och go fokkin crazy i din ensamhet.
- Gå ut på stan, sätt dig på en billig krog och sup dig så full att du måste göra bort dig inför halva stan.
- Skriv medelanden som "Biiiita fittan BIIITA FITTAN" och släng ner i grannarnas brevinkast. Sitt sen och fnissa åt deras reaktion resten av kvällen.
- Sätt på Blümchen - Boomerang på högsta volym + repeat och dansa naken tills du somnar.
- Lägg ut ett tomt dvd-fodral på gatan utanför din bostad och iakta folks besvikelse när de diskret öppnar det och ser att det är tomt.
- En hybrid mellan två tips. Skriv "DU ÄR EN JÄVLA FITTA" med skitstora bokstäver på ett A4'a och lägg det på gatan utanför ditt hem. Kolla reaktionerna.
- Titta igenom alla dina Star trek-filmer för 16:e gången (din jävla nörd)
- "Ta två saker och sätt ihop dem till en ny" /Gammalt LG2S-ordspråk.
- Ladda ner den sjukaste porren du kan hitta och se hur äckligt det måste vara innan du inte tänder på det längre. Om du inte gillar porr: Gör samma sak men med fantasin.
- Ring ihop några vänner och ha en film- eller utekväll.