Omelett
typ 4 ägg
eldorado spenat (frusen i små cylindrar) typ 2 st
Persilja
Oregano
Körvel
Kycklingkorv typ 2 st
majsmjöl en skvätt
Vatten
paprika
Bunke
stekpanna
Smör eller margarin eller olivolja
Salt
Peppar
grytlock med omkrets ungefär som stekpannan...
Knäck äggen i en bunke
Micra spenaten så den tinar lite
Blanda ihop majsmjös och vatten lite för sig
vispa ihop majsmjölet och äggen
dra ner lagom mycket persilja, oregano och körvel i kletet
hugg upp kycklingkorvarna i lagom små bitar, ner med det i kletet
hugg även upp paprikan i lagom stora bitar, ner med det i kletet
värm stekpannan och smält det eventuella smöret
dra ner kletet i stekpannan,
kom ihåg att inte ha på för hög värme, 4an brukar vara lagom.
när den har stelnat lagom mycket så ta av grytlocket och vänd omeletten som vid det här laget börjar se ut som en omelett,
När sida två är klar så kan man äta den tillsammans med salt och peppar.