Omelett



typ 4 ägg

eldorado spenat (frusen i små cylindrar) typ 2 st

Persilja

Oregano

Körvel

Kycklingkorv typ 2 st

majsmjöl en skvätt

Vatten

paprika

Bunke

stekpanna

Smör eller margarin eller olivolja

Salt

Peppar

grytlock med omkrets ungefär som stekpannan...



Knäck äggen i en bunke

Micra spenaten så den tinar lite

Blanda ihop majsmjös och vatten lite för sig

vispa ihop majsmjölet och äggen

dra ner lagom mycket persilja, oregano och körvel i kletet

hugg upp kycklingkorvarna i lagom små bitar, ner med det i kletet

hugg även upp paprikan i lagom stora bitar, ner med det i kletet

värm stekpannan och smält det eventuella smöret

dra ner kletet i stekpannan,

kom ihåg att inte ha på för hög värme, 4an brukar vara lagom.

när den har stelnat lagom mycket så ta av grytlocket och vänd omeletten som vid det här laget börjar se ut som en omelett,

När sida två är klar så kan man äta den tillsammans med salt och peppar.