Komradio på luffen


Att ha med sig en komradio på luffen kan låta som en URUSEL idé men ack nej kära läsare, där gick ni bet.
Att ha en komradio med sig är nog en av de viktigaste sakerna bortsett från den obligatoriska gaffatejpen, handduken och sovsäcken.
Med en hyfsad komradio kan du pejla in både nära, kära och "totala" främlingar.

Jag ska ta ett exempel, (som allas vår Seb förövrigt är lite sotis på.)

Du sitter på Roskildefestivalen och tror att Du endast omges av bryska danskar. Återigen har Du begått ett ödesdigert misstag. De är inte bara bryska, de är feta och äter rosa korvar också.

Hursomhelst så kommer det en tjusig grabb med en komradio. Han slår sig ner och hävdar att han faktiskt fått kontakt med flera hundra andra som INTE diggar pölse. Du hävdar givetvis att han ljuger och ber honom bevisa sina helt otroliga påståenden.
Och plötsligt, med en simpel liten knapptryckning får han fram röster Du inte trodde fanns. Där, mitt ute i etern sitter Sigúr Ros nerknarkade gitarrist, full som ett ägg, och lirar låt efter låt med knarrig röst och ostämd gitarr.
Lugnet sprider sig över Roskilde när den underbara sången sprider sig över de tältbelagda ängarna.

Och vad drar vi då för slutsats av detta?
JO! Hade inte denna pojk haft den här utmärkta universalprodukten med sig utan tex köpt 250 daimstrutar istället, hade Du antagligen fortfarande suttit vid ett fransigt partytält, nånstans i närheten av Jylland och rökt gräs. Och du hade framförallt aldrig fått veta sanningen om Danmark. Alltså att de enda i Danmark som är bra,är de som inte bor där.

Så, nu förstår ni meningen med det hela.
OCH, såhär roligt kan Du ha för bara 500 spänn, och det varar sålänge batterierna håller.

GO!