Seglare


Under de senaste månaderna har jag infiltrerat en av de mörkaste svenska subkulturerna.
I äkta Hunter S. Thompson* anda infiltrerar jag ett gäng, för att senare skriva om dem och bara ta fett med royalties efteråt.

Eftersom Hunter var en tuffing, och jag är en fegis så valde han att infiltrera Hells Angels, medans jag valde de svenska seglarna. Dom vet jag att om dom kommer efter mig så kan jag spöa dom.

De svenska seglarna är vanligvis ekonomiskt välställda familjer i 40+ åldern. Familjen ser ut så här:
Mannen
En svensk ÄKTA man, en karlakarl, en arier.
Han arbetar hela året för att sedan kunna ta med sin familj på en segelsemester. Hans jobb ger honom pengar, han har makt. Han gillar öl, han kan dricka en nubbe eller två innan lunchen. Han älskar sin familj. Men just nu vill han bara vila, koppla av. Kanske sola lite.
Kläderna kommer från dressman och är randiga i lite diskretspexiga färger.
"Bar överkropp när det är varmt? SJÄLVKLART! Det är min mage och jag visar den när jag vill! Råkade jag svettas på dig? FLYTTA PÅ DIG DÅ!"br />
Frun
Under studien så märkte jag att seglarna har olika fruar**.
Det finns två tydliga typer:
1. Den tystlåtna, riktlinjen lyder, är frun tyst, är det mannens första, och hittils ända fru. Seglarkarlen gillar sin fru. Seglarhustrun älskar sin man, och sina barn, och har fått en fin uppfostran***.
2. Den högljudda, frun från det andra äktenskapet. Man hör när hon kommer, Hon tycker om att markera, här kommer jag och min man medmera. Hon tyckte att det var ett lysande kap att gifta sig med en man som hade båt, bra jobb. Dom där barnen får man ta på köpet.

Barnen
Under min studie märkte jag tre mönster bland barnen.
1. Inga barn i seglarfamiljer ler.
Kära Seglarföräldrar. Hur kul är det för en 11 åring att följa med dig och din nya fru i en trång båt för att se dig och din nya fru ligga på däck och dricka öl och bli röda om skinnet?
Tror du att kärlek och 20 kr till en glass**** räcker för att dina barn ska kunna se tillbaka på sina barndomsommrar med glädje?
2. Inga seglarbarn var över 13 år. Jag hoppas att alla seglarbarn över 13 år som läser detta bjuder oss på era feta fester!
3. Vet ni vad man kallar ett seglarbarn som ler och skrattar?
Svar:
Utvecklingsstörd...


*Kolla jag namedroppar!
**Det vore synnerligen lustigt om sveriges seglare samsades om en fru!
***Kvinnan vet sin plats!
****Håhåjaja, jag minns när en piggelin kostade 4 kr. Glasspriserna tas om hand efter revolutionen