Norrköping


Norrköping, stad och mötesplats!
Om du kommer hit under din luff, så kan du sova på parkeringshustaket hos migrationsverket/tullen. Så kommer du dit, stå på centralstationen gå rakt ner på Drottninggatan tills du kommer till Repslagargatan då tar du till vänster och går till di ser Migrationsverketvänster sida gå in på bakgården och upp i parkeringshuset och sov där, skall vara ostört enligt mina källor.

Du kan oxå glida in på glassbaren på vänster sida om drottninggatan och ta en glass eller låna en sked, turken i kassan är skitskyst!!

Norrköping är en väldigt vacker stad med pitoreska små gator och butiker som om du är där, är värt att gå runt så!

(hemlighet om norrköping: om du går mot stationen på drottninggatan, och tar av på gångvägen till höger presis innan kanalen och går tills du ser den första stentrappan som går ner till en träbrygga så kan du titta längst ut till vänster på bryggan och läsa om när mimmic var där och luffade, han har lämnat ett minne till er andra luffare där ute!)

softa i Norrköping, om du hamnar där!

Migrationsverket ligger inte där det är beskrivet, efter flytten befinner sig kontoret vid den nedlagda Cloettafabriken. Sen stavas faktiskt "precis" med "c".Anekdotdags från "Joff"


Väl berikad med fylla och inga pengar till spårvagn sprang vi omkring i centrala delarna av Norrköping för att hitta någonstans att däcka, eftersom jag är en erfaren besökare av LG2S så bestämde jag mig för att gå upp i Migrationsverkets parkeringshus och sova där. Sagt och gjort, att somna inrullad i en jacka när det är kallt på golvet var inte det lättaste, och när man väl lyckats somna så blev man bara efter sådär 30 minuters sömn väckt av en ficklampa i huvudet och någons mumlande med "Du kan inte sova här".

Väktare ifrån företaget Lingonvakterna (Securitas) varav en hette Martin och var bussig nog att skjutsa hem vilsen liftare till bodstad!

Vill förutom ändra uppfattningen om att man får sova på Migrationsverket också slå på trumman för schyssta väktare som skjutsar en hem! Massa luffarpoäng till dom