Skolarbete om LG2S


Adequate gjorde ett skolarbete om LG2S. En toppenide tycker vi. Alla borde skriva om LG2S i skolan, hävdar vi. Helst vill vi ha en helt egen obligatorisk kurs i gymnasiet, som Filosofi A fick. Om du har gjort ett eget luffrelaterat skolarbete så MÅSTE DU MAILA

LG2S - Luffarens Guide till (2=to) Sverige

"Radio Active är ett fenomen."Så börjar skivan Busklump av de två grabbarna Milq och Messe, på den tiden* kända som Radio Active. Vad som hände med Messe efter det är få förunnat att veta (jag är en av dem som inte vet, R2-D2 är en annan), men vad som hände med Milq är däremot allmänt känt (om inte annat så borde det vara det).

Han luffade till Gävle och byggde kollektivet Fuck World tillsammans med herrarna Seb och 2. Fuck World är, vid sidan av ZOG**, den innersta kärnan i LG2S - världens i särklass _enda_ hemsida. Ungefär som "Hjärtat av guld", fast snarare "Hjärtat av bög".

LG2S är - om man nu får vara pretto, men det får man inte - en sammanfattning av världen som vi känner den. Att läsa/hänga/chilla/ta livet av sig på LG2S är sålunda som att färdas med den Oändliga Osannolikhetsdriften, alltså att åka genom _varje_ punkt i _varje_ känt universum samtidigt. Åter från väsentligheterna, här är en alldeles för kortfattad genomgång av vad LG2S innehåller.

Bygg och luff: LG2S´ mest fundamentala del. LG2S _är_ bygg och luff och vice versa, tror jag. Ungefär som att din mamma är din pappa och din syster är din hamster. Fast tvärtom. Hursomhelst, det mesta som finns på LG2S bygger (märk väl!) på bygg och luff. Fast mest luff. Den längsta artikeln på LG2S är den om neoluff, som ska upplysa massorna om hur man för in luffen i 2000-talet. Det är alltså neo som i ny, och har inget att göra med neofolk. Det är dock vanligtvis folk som luffar. Fast det kan också vara James Earl Jones. Anyway, på LG2S kan man också få numren till diverse jourhavande luffare, som man kan ringa om man får problem/morgonstånd.

Humor: Även om Milq dementerar alla rykten om att LG2S ska vara roligt på något sätt, så finns det diverse roliga grejer att hitta där. Främst spädbarnsskämt och kebabskämt. Här är mina två personliga favoriter inom de båda kategorierna:

"Vad får man om man kör ett spädbarn genom en mixer? STÅND!"
"Vad får man om man trär avföring på en pinne? Kebajs."

Spex: En luffare utan spex är som kaffe utan bönor. Varmt vatten alltså. Sunk. Så självklart finns mycket spex på LG2S. Det roligaste/softaste/mest unkna spextipset är i mitt tycke "Safetyleken". Den går ut på att om någon fiser ska han/hon/den/apan säga "safety" fort som fan.

Om någon annan hinner säga "doorknob" innan det, så får alla slå den som fes så hårt de kan och så länge de vill, till dess att denne har hunnit röra vid ett dörrhandtag. Det finns mycket annat spexigt på LG2S. Artikeln om gratisnöjen är uppskattad.

Musik: När man är på luffen/rymmen/sluten anstalt är det lätt hänt att man får lite tid över. Då passar musik väldigt bra. Självklart finns det därför musik att ladda ner från LG2S. De grupper som finns är för närvarande proggbandet Röda Kartongerna och emobandet Pojkar Med Känslor.

Kärlek: Ja visst är den härlig, den där känslan man bara får av just _den_ speciella personen. Den där känslan av att kunna göra allt för just _den_ personen och... Oh fuck it. Det handlar bara om sex, inse fakta. LG2S har många bra tips på hur man kan få doppa när man är på luffen/festival/fyllan.

Annat smått och gott: Smått och gott (men tyvärr dyrt) kan man hitta bra tips om på LG2S. Artikeln "Drogernas ABC" är en bra början. Där kan man få reda på vilket smått som är godast, få länkar till sidor som säljer lagliga substitut till de flesta små och goda saker, läsa om vilka goda effekter de små sakerna ger etc.

Som du ser finns det väldigt mycket livsberikande på LG2S. Exemplen jag har nämnt är dock bara ett fåtal. LG2S är en hel jävla värld som väntar på just dig(!). Ta dig dit NU!

lg2s.se - Din guide till allt

*runt 2000
**Zionist Occupation Government