Kaptenen


Gästartikel av random japanlover

Denna lek kan lekas lite vartsomhelst. Bästa kombinationen är antingen sprit eller en "strippstång".
ALLA kan vara med! OCH ALLA BLIR FULLA!
Går ut på att leka kapten och sjöman :)

Alla står i en ring. En random börjar och säger "b>Tuuuuuuu tuuuuu" (gör en rörelse med armen som om man drar i tutsnöret). Och denne pekar på någon random och ropar "b>KAPTEN!"Den som blir kallad Kapten måste direkt då höja handen/armen över huvudet och skaka på den i raskt takt medans denne gör ett ljud som låter "b>Drudrudrudrudrudru"De två personer som står brevid honom/henne måste då samtidigt direkt "ro"vid deras höger sida som de själva står på kaptenens högra sida och tvärtom, samtidigt de gör ett ljud "b>lölölölölölölölölö"Efter några sekunder så skickar den nuvarande kaptenen över sin post till någon random människa så upprepas prosiduren.

(Man kan lika gärna ge posten till sig själv igen!! MAX 3 GGR!)

Gör man fel, blir man straffad genom att antingen få dricka upp en viss mängd sprit/alkoläsk/öl/younameit eller dansa porrdans mot en stång. Eller så kan man göra bådeoch.
Man kan lägga dit massa skitregler som att innan man lägger ner flaskan/glaset/skål(?) så måste man göra något, annars får man dricka igen/dansa!

Så, som minst kan en förlora, och som mest kan ALLA förlora. Det gäller att inte bli påverkad av de som utför akten och att själv göra rätt när det gäller en själv.
Man blir snabbt full på det.

Perfekt för hemmafester och parkfester när man vill ha lite kontakt med grannen brevid sig.

LG2S har inte provkört Kaptenen än. "Varför göra något sämre än att titta på Ace Ventura" frågar sig Toby.