Kent


Svenskt rockband som skulle kunna bli synonymt med hybris och storhetsvansinne, två fina kvalitéer som dock kan verka provokativa för gemene man. Kent var indie nån gång i mitten på nittiotalet, då de klädde sig i kostym och undrade varför de inte fick på sig dina blåjeans. Numer har de lyckats få på sig egna svarta jeans och spelar arenarock för publik med dresscode:white. Just nu är tre finnar och två hästar från Eskilstuna på turné i ett 100x88 meters tält, detta eftersom att stå på en fotbollsplan och spela i kvällssol tidigt i juni inte är så sexigt, enligt Kents skitdeppige sångare Jocke Berg.

Kents fans porträtteras oftast som smala, svarthåriga, kajalmålade, 14 år och ätandes Cipramil. Nu för tiden kan de dock likaväl ha lacoste-piké och backslick. Förståeligt, eftersom som en sådan livsstil måste skapa massiv ångest.


Debatt

Anonym unge:
Hela artikeln är ju ett stort fel, vad är det för idiot som har skrivit det här?. Antagligen någon avundsjuk tönt med peniskomplex som vill hävda sig genom att klanka ner på folk som uppskattas mer än honom själv. Larvigt!

LG2S:
LG2S forskarlag har kommit fram till att Szofia inte har peniskomplex.

Square:
Tycker att artikeln (om det nu är det det är) var bra, även om jag gillar Kent. Det här ämnet är helt uttjatat, kanske var det bättre förr, kanske inte. Men är det ärligt talat någon som skriver om musiken nu mera? Visst har fans och konsertutformning en ganska stor betydelse, men att ställa det i centrum? Bara en liten åsikt från en som är lite mitt i mellan de där fan-beskrivningarna.

LG2S:
Lite väl seriöst skrivet. Gör som alla andra istället, följ strömmen, uppfyll drömmen.

Kentyeah:
Det här var det roligaste jag läst på länge! Länge leve roliga artiklar!

kentfan:
jaadu. det där var en rätt "intressant" artikel, eller vad man ska kalla det.

och de flesta kentfan ser faktiskt ut som ni/du breskrev. men jag är 12, brunhårig och kajalmålad. och jag tuggar inga tabletter, förutom alvedon om jag har ont i huvet.

K-märkt:
1) kent har fortfarande kostym.
2) Jocke är inte skit deppig. Han är skit sexig ^^

LG2S:
Inte skit deppig utan skit sexig ^^
Vi fattar nu. Särskrivningar = Kent

Galssen:
jävla snubbar som suger snopp

LG2S:
Många är snabbt där och har fördommar angånde folks sexuella läggning. Vi också.

mogen teamflash: lol... skitbra artikel.. Det där med snobbar och ångest är juh väldigt sant. och du som är tolv år och sminkar dej med kajal om du är kille borde du snacka med en kurator eller nåt.

LG2S: Det börjar hacka bajs. Jag spelar inte när du kör laggbanor.

Mendax: Haha, skitbra! Möjligen ger ni dem mer utrymme än de förtjänar, men det är ju er site :)

LG2S: Nu när du säger, ja. Det är ju vår site. Vi ska fan skriva om allt vi vill! Fan vad kul. Ps: Living is easy with eyes closed.

Trasig man: du som ville att man skulle skriva om musiken: såhär låter alla kents texter: jag triiiillaaar och slåååår miiig

vacuum in sweden: otroligt grym förklaring, vi alla älskar att hata kent =D

Dis: De är jävligt bra /../ att supa iaf!

Dizzie: Det ger massiv ångest att inte ens ha råd med H&M-kajal-looken och DÅ är man så deppig och trist att man finner tröst i kent.
Precis som jag.
Och denna artikel är BÄST ^^

Josse: Hehe, det finns inga som är så lättstötta som Kent-fans:D Det har gått så långt att de gör parodi på sig själva bara genom att uttala sig.