Inter Rail-kort


Dags att resa? Packa väskan åk till Danmark och märk att pengarna redan är slut. Jo det är så det brukar vara då kan du antingen fortsätt hanka dig fram med de restips/trix vi här på LG2S erbjuder dig eller så kan du ringa hem till mamma, gråta, åka hem och .

Om du INTE vill göra något av detta (fast det ultimata är att fortsätta luffa utan pengar!) så kan du försöka skrapa ihop pengar, hur väljer du, och sedan köpa ett INTER RAIL kort. Det är ett kort för dig med den lite större sortens plånbok och en förkärlek till lite lättsammare luff.

Det går till så att du går in på någon av de ställen där SJ säljer biljetter och köper ett Inter Rail-kort. För lyxvarianten som räcker i en månad kostar det 3 600:- för en ungdom men då får du åka i HELA Europa i 30 dagar!
Det är ett mycket smidigt sätt att ta sig fram på, för man kommer rakt in i stadskärnan på de städer man besöker och så behöver man inte ha med sig tält på sin färd, så fort man blir trött hoppar man på ett random tåg, flashar kortet, och sover på tåget och sedan vaknar man på någon ny rolig plats!

Det finns dock 3(tre,3) problem med kortet, det är för dyrt och det ger en inte valuta för pengarna, och man kommer aldrig i hela helvetet hinna med att kolla på alla platser man vill. OCH man får inte åka i sverige med det! Det måste varit en dum räka som satt och funderade ut hur det där skulle fungera. LG2S står och slår honom med pinnar.. i vår fantasi!

Annars är det en BRA SAK!!!!

Här är adressen till med detalierad fakta om Inter Rail-kort:
http://www.sj.se/node/0,4452,3423_1,FF.html

En glad luffare och en ARG konduktör.
För mycket fultjack kanske?