Falska minnen


Liknelsen kan vara, att du är väldigt säker på att du har sett ett program om vilda apor på island, fast än du vet att detta inte är sant. Frusterande, kanske knäckandes några andras öron att höra. Men låt dig inte dras ner, utan utnyttja detta till din fördel, att terrorisera medmänniskor i deras närhet med sk. falska minnen.

Du har en kompis, som gillar promenader och röttvin till maten. En typisk tjyv. Berätta för honom, gärna i grupp, så han får en press på sig, att du kommer ihåg att han sa, att han stal böcker på bibblan. Särskilt med boktitlar som "Lolita" och "Dorian Grays porträtt". Han blir knäckt, och du får ett nöje för stunden, tack vare dina falska minnen.

Fungerar även utmärkt då du har hamnat i en situation, eller diskussion om man vill kalla det, där du och dina kamrater börjar prata om något sk. roligt minne, som inte är alls särskilt roligt, eller långt före er tid tillsammans att ens ha på minnet. Ett typiskt exempel kan vara ett gammalt barnprogram som gick då ni var små, och ändå ska det diskuteras.

Bästa sättet att förstöra såna här stunder, är att dra på med bubbah movements. Det går sällan fel, och dina kamrater tycker att du bara förstör, och går därför över till annat.