Susning.nu


Enligt hemsidan, http://www.susning.nu så är susning.nu någonting man ska skaffa sig. Vi hävdar däremot, att susning.nu är en hemsida där man kan slå upp ord för att få de förklarade på det tvivelaktigaste av sätt.Susning.nu är ett projekt där man liksom chansar med sanningen. De som skriver för susning.nu sätter slumpmässigt ihop ord som låter coola tillsammans, sedan dricker de läsk. Av allt att döma vore det dumdristigt att i något avseende överhuvudtaget konsultera flummarna på susning.nu när det gäller information.

Förr i tiden, när Internet fortfarande låg i Altavistas vagga, kunde folk från alla byar och städer samlas på susning.nu för att tillsammans konstruera ett uppslagsverk värdigt rymdåldern. Man chillade, dansade och klottrade långt in på småtimmarna. Sedan kom internets medeltid, en rätt så trist tid som vissa diggar än idag. Då förbjöd Lars Aronsson, susning.nu´s Gurra G, nästan alla att skriva för hemsidan. Endast de med riktigt osmaklig tin-tinlugg och ett brinnande intresse för dataspelet counter-strike återstod.

"ALLT SKA VARA FEL PÅ MIN HEMSIDA, ANNARS LÄGGER JAG MOS PÅ DIG" lär susning.nu´s Gurra G ha förklarat på en presskonferens.