Resa


Resa är själva essensen av luff
Det finns två sorters resenärer:Turister och Luffarna

Man kan resa på flera olika sätt:
Lifta
Långfärdsbuss
Tåg

Bil (Helst en volvo *sponsrade*)
Båt
cykel

När du reser gäller det att välja rätt färdmedel. Ska du t ex ta dig från Starflower till fuckworld så är det klokt att och helt vansinnit att ta båten. Iochförsig är Fuck WOrld flyttat och Starflower ligger på is i 40 år. Men det vore ändå in i helvete dumt att ta båten. DUM I HUVUDET!!
Mest för att det inte går båtar mellan Starflower och Fuckworld.

Ska du däremot ta dig mellan Gävle till Paris så är det ganska smart att ta ett tåg eller en långfärdsbuss istället för att gå. Eller sånt där flyg som Pr0na har uppfunnit (se nedan)

Men sen är det ganska status att cykla eller gå en sådan sträcka.

Prona har skrivit skitlång text om flyg...
Alla intresserade kan läsa här nedanför NU:
Flyg! Ni glömde flyg! Flyg är inte längre ett löjligt dyrt luffsätt utan helt accepterat. SAS Skyways har t ex fenomenet "flyglifta" som innebär att man köper en standbybiljett som då i sin tur innebär att de klämmer in en på första bästa lediga plats dit man vill i landet. För 300 spänn i näven! Att jämföra med typ 1000 dollares för att åka längst uppifrån till längst ner med buss eller tåg. När jag bodde i norrland och hängde i Gbg och Sthlm flygluffade jag bara, hade inte råd med annat. Inrikesresor tar dessutom En timme. Oavsett sträcka. Flygbolagen skruvar på sig när man frågar hur det kommer sig. Vill man långluffa går det också med flyg. Sista-minuten-resor eller långa-många-minuter-före-resor kan vara sjukt billiga. Sthlm - Paris typ 100 spänn + skatter, vilket landar på typ 700 spänn tur och retur. Lika billigt till Dublin och massa andra städer runt i världen. Fuskluff till Ungern eller Bulgarien med eget rum och sånt kan kosta ner till runt 1500 spänn för en helvecka. Och väl där kan man ju avvika och luffa vidare om man vill.

Flygbussar är ett helvete. Kostar ofta runt 50-100 pix att ta sig till eller från flygplatser. Kolla efter lokalbussar, finns iaf till de flesta svenska flygplatser. Är man i utlandet kan man spana efter folk med kärror som vill bära en halvbilligt.

www.skyways.nåtsepxigt - Sjukt bra.
www.ryanair.vilketlandsomhelst - Sjukt dåligt, men billigt!
www.aerlingus.ie - Billigt och bra från Irland!
www.sas.se - Kan finnas guldkorn!
Osv, osv..