Amsterdam


Amsterdam är ett supersoft ställe, ett av dom softaste ställen som finns. Det ligger mitt i Europa och det går tåg till alla andra sköna ställen i Europa, dessutom så har dom en riktigt stor flygplats. En flygbiljett går på ca. 400:- och uppåt. Jag har hört rykten om att det går att åka buss hela vägen dit för ynka 250 spänn. Med andra ord är det relativt lätt att ta sig till Amsterdam.

Väl i Amsterdam är det värsta att hitta ett schyst ställe att bo på. Hotell är alldeles för dyra. Den bästa idén är antagligen att leta reda på ett någorlunda centralt och billigt vandrarhem. Om man inte har lust att slå upp ett tält en bit utanför staden, men det är jävligt omständigt. All action pågår inne i dom mer centrala delarna av staden.

Amsterdam är en äckligt snygg stad med softa hus och supersofta kanaler som rinner runt i hela centrum. Smala söta gator och väldigt lite biltrafik. Det finns en hel del softa parker, den största och häftigaste ligger strax söder om centrum och heter Amsterdam Boss, den näst bästa är Vondelpark. Om vi ponerar att du står på Dam mitt i centrum och vill till Vondelpark så går du bara söderut tills du har passerat nationalmuseet, som för övrigt också är värt ett besök. Jag kan till exempel nämna att dom har feta tavlor av bland andra Rembrandt där. Ett tips är att du besöker en coffeeshop och suger i dig lite knark på väg till nationalmuseet om du är sugen på att se det.

Coffeeshops är en smart sak i Amsterdam, det är inte direkt ett ställe man dricker kaffe på. Det är ett ställe där man chillar över lite THC istället. Holland har en lite mer liberal syn på knark så hasch och marijuana är lagligt. Om du är inne på lite starkare saker så är det inte svårt att hitta, ta en promenad genom Red Light District så dyker det upp minst 50 langare som vill sälja olika mer eller mindre lagliga droger till dig.

Red Light District är en skum sak, Holland har inte bara en liberal syn på knark. Dom har en liberal syn på fitta också. I Red Light kan man vandra runt och köpa knull. Ganska mysigt område att vandra runt i, smala gränder och nakna människor i fönster med röda lampor i - Könsumera mera!

Waterloo Plein är värt ett besök. Varje dag (förutom söndagar) från det att solen går upp tills att den går ner finns det en asrolig marknad där. Man kan köpa allt det bästa inom luff, leverne och bygg. Det mesta är typ stöldgods så det är asbilligt också. Det finns gott om kläder, skivor, krimskrams och sprayburkar.

Mycket Nöje!

Angie: Glöm inte bort Cannabis Cup som äger rum någon gång på höstkanten om jag inte minns helt fel! =)

LG2S: C.C. är till för folk som fortfarande tror att brajja är en rolig drog.
LG2S vill starta upp Furltjack Cup istället. Hur länge är det egentligen möjligt att hålla sig vaken?