Emmabodafestivalen


För att citera en festivalbesökare:
"PANDOR! Pandor överallt! Jag fryser!"

Jag ska med den här artikeln försöka redogöra för DIG(!!) vad den här festivalbesökaren egentligen menade.

1) Det låter som att han grips av skräck för en asiatisk björnsort med försmak för bambu. Så fel det kan bli. Det som ligger till grund för hans utrop är små små flickor (eller pojkar i vissa fall) som varje år packar sin rosa resväska med smink och hårspray för att bege sig till sveriges största indiefestival?.
2) Har ni någonsin varit i en öken? Nej, inte jag heller. Men för alla som har läst TinTin så vet vi att det blir skitkallt i öknar på natten fast att det är varmt som mellan brösten på en finsk bastutant på dagen. Exakt så är Emmaboda. Man går och lägger sig för att det är minusgrader och vaknar för att man håller på att kvävas på solens yta. Eller i sina egna spyor *blink*
3) Det som inte framgår av citatet är att killen har Converse-dojor på sig. 90% av folket på festivalen har det och LG2s uppmanar ALLA som åker på festivalen att skaffa vänner genom att sno så många som möjligt om du skulle befinna dig där. Sen kan du gå omkring och dela ut dem gratis.
4) Den här snubben ÄLSKAR socker.

Festivalen är ganska billig: ~700 SEK, vissa idioter säger 800 men det är ju NÄSTAN 700. Äger dessutom rum andra veckan i augusti, vissa idioter säger slutet av juli men det är ju NÄSTAN andra veckan i augusti.
Om du gillar kända band så ÅK INTE DIT! Om du är låtsasindie så är banden som spelar en midsommarnattsdröm. Det är smådrygt att planka för de har ganska bra koll. Men det tjänar du igen med att du kan sno skitmycket alkohol. Popare är så svaga och vågar inte slå dig om du stjäl från dem.

LG2S ska trycka upp tjöjor med texten "Belle & Sebastian VET vad en våldtäkt vill säga" och åka till Emmaboda.

2 på Emmaboda för några år sedan.