Redaktionen


Från en rökig lägenhet benägen i en mustig förort kommer underliga ljud. Uppskärrade grannar smyger fram för att lyssna. Bakom dörren hörs obeskrivliga ting;
BANG!
*såga såga*
mummel
WANGO!
"Fler fransyskor till bord fyra!"
drang drang drrrrang
knapp knapp
"Vem fan släppte ut hundarna!?"

Inne i dammet kan man skymta tre gestalter sittandes framför varsin blek dataskärm. Ibland sträcker sig någon efter en smutsig flaska märkt Påsk Must för att ta några trötta klunkar. En annan tänder en skrynklig cigarett och puffar på den medans hans ögon misstänksamt studerar kaffekoppen till höger om tangentbordet.

Samtliga nyhetsbyråer har förgäves försökt ta reda på vilka de är, varför de håller sig gömda och om de gillar Rammsteins senaste platta.
Här följer ett utdrag av TT's intervjuer med instanser och personer inom LG2S angående redaktionen.

Seb: "Ja asså redaktionen är ju hemlig och så. Har aldrig träffat dem men det sägs att de lever på endast bearnaisesås och café de paris, plus att de alla föddes på en bondgård i Hasselbylund där de lärde sig bygga maskiner från framtiden.... Pssst. Köpa fultjack? Bra priser! För dig polarn.."

2: AAAAAAAAH! SOCKER! GAH! JAG KÄNNER ALLA REDAKTIONER! NU SKA JAG SVÄLJA EN FOTOMODELL AV TYP B!
Nä seriöst så vet jag inget om dem."

Milq: Nä asså jag får ju brev varje vecka där det står vad jag ska programera och så. Självklart ger det mig chansen att ta åt mig äran som (Milq gör citattecken med fingrarna) "LG2S skapare" och får brudar på löpande band (Milq gör en juckande gest)"

LG2S forskarlag: "Håll käft! Vi experimenterar"

*Tänder ett ljus*

Men det sägs att när månen står som högst över hedarna så kan man se tre siluetter dansa nakna runt på landsvägarna skanderandes "VI ÄR REDAKTIONEN VI ÄR REDAKTIONEN!"