Bada


Det går att bada på tre olika sätt, enklast är utomhusbad:
 1. Hoppa ner i vattnet
 2. Svär över att det är kallt, eller jubla för att det är svalkande


Badhusbad är ganska lätt det med:
 1. Samla ihop ett gäng vänner
 2. Gå på badhuset, man får planka om man vill
 3. Lek i alla rutschbanor, chilla i bubbelpoolen, gör volter från svikterna. Badhusbad är en lysande kombination med koffein i alla dess former och bra botemedel mot bakfylla

Badkar fick en egen artikel.

Badkarsbad är nästan en konstform. Först och främst gäller det att hitta ett badkar. Prova att kolla runt i din lägenhet. Om du hittar ett använder du självklart det. Annars får du leta hemma hos någon annan.

När du har hittat ett badkar så fyller du det med vatten, värmen reglerar du själv efter tycke och smak. Det kan ta ett tag att fylla upp badkaret till lagom nivå.

Formel för lagom nivå:
Badkarets totala volym - Din kropps volym + 10 liter

Undertiden så ska du hämta:
 • Någonting att äta (Mackor bra, chips dåligt)
 • Någonting att dricka (Alkohol bra, varma drycker dåligt)
 • Någonting att läsa (Serier bra, skvaller bra, tidningen vice bra)
 • Någonting att leka med när du är mätt och trött på att läsa (snoppen bra, brödrost dåligt)
 • Musik

  När du samlat ALLT så kan du klä av dig naken och långsamt kliva ner i badkaret. Se till att inte blöta händerna! Notera nu hur din kropps fylls av smärta eftersom man alltid tar för varmt vatten. LIGG KVAR! Räkna långsamt till D.

  Nu är det lagom! Läs din lektyr, ät din mat och drick din dryck. När allt är klart är det dags att leka, eller somna, beroende på humör.

  Om du är på fest och ser ett badkar upphör alla ovanstående regler, då gäller det att få ner flest människor i badkaret!

  Redaktionen badar som de bör


  Bad på festival:
  Strunta i duscharna med tre timmar lång kö. Övertala närmaste person med bil att åka till stans badplats. Om du inte hittar någon så ta med dig ett gäng till stans badhus. De är ofta allmänt okända och inte fulla av folk. Arvikas badhus rekommenderas inte efter tips från Hannes.