Gayklubb


Du vet att du är på en gayklubb när

? killarna är snyggare än tjejerna
? go-go dansarna på bardisken är inoljade män med glittrande höftskynken
? Lena Ph skapar eufori på dansgolvet
? samkönade par hånglar utan att någon ser på det med avsmak
? olikkönade par hånglar och vissa ser på det med avsmak

Kille: Är du bi- eller homosexuell så har du förhoppningsvis redan hajat grejen. På gayklubb är det större chans att få ett hångel än på vanliga krogar. Om du inte ar apsnygg och kan få vem som helst förstås. Är du straight kan det vara lite värre. Alla hatar en straight kille som går på gayklubb för att ragga på tjejer och blir förbannad när killar gör närmanden. Kan du däremot ta en komplimang och parta och vara glad så är det fritt fram.

Tjej: Är du bi- eller homosexuell så kan du antingen välja en könsseparatistisk tjejklubb eller en gayklubb för alla. Hångel går ju att få på båda ställena men är du inne på schlagergrejen så kan du ju satsa på det senare alternativet. Är du straight och inte nödvändigtvis ute efter att få ragg så har du allt att vinna på att gå på gayklubb. Du får dansa med dina kompisar utan att nån idiot står och styr på dig med dåliga one-liners, plus att alla killar är snygga att titta på, fattar hur mycket tid du lagt på kläder/hår/make-up och har vett att komplimanga dig för det


Gayklubbar, av den icke könsseparatistiska sorten, är något alla borde besöka minst en gång i livet och gärna tusen. Och en natt.