Pengar


Slantar, cash (dock ej Johnny), stålar, kulor, spänn, riksdaler, roten till allt ont, tid, ekonomisk tillgång osv.
Pengar är inte luffaren kär. Men ändå har den många namn.

Just det som skiljer luffen från neoluffen som allra mest. På den gamla goda tiden behövdes inte mycket pengar för att luffa sig fram genom världen.
Tyvärr har tiden en tendens att göra saker och ting dyrare. Det har mycket att göra med moralen och värderingarnas förfall. Istället för att vara en "rättskaffens man" som förr, ska man nu vara en "cooool kille med soolbrillor på Rooskilde". En "snubbe med många kronor på fickan" vill säga.
Så nu för tiden behöver man ett kapital som är märkvärt större om man inte är en jävel på lurendrejeri och bluff/båg när man luffar.
Är man inte det hänvisar LG2S till artikeln om att Tjäna pengar.

Om ni någon gång finner ett kryphål i systemet som lämnar ut det fascistiska regeln att man måste jobba om man ska få pengar, eller hur man kan leva utan pengar så vill vi att ni kastar er på datorn och skickar ett E-mail till oss (skriv i klotterplanket annars)

Redaktionen på LG2S jobbar dygnet runt på hur detta ska gå till och kommer antagligen snart att hitta kryphålet som gör att du kan luffa 4 a living så att säga (Se också Revolutionen)