Nordingrå


Plats som ligger i Höga Kusten och på samma gång i Kramfors kommun. (Fy vad lågt)Jag (2) har bott i Nordingrå större delen av mitt liv.
Nordingrå ligger vid havet och är ett område som varken är en by, kommun, samhälle, stad, metropol, landskap, län eller kohage. Det är helt enkelt bara ett område som kallas Nordingrå.

Om ni någon gång skulle snubbla över en karta som visar Nordingrå som en liten röd prick (samhälle) så svär åt kartan. För det är fel. Samhället heter Vallen och fungerar som ett litet huvudsamhälle.

Många turister åker till Nordingrå på sommaren. Då är det bra att luffa där eftersom du kan få lift på en sekund. 90% av Nordingrås innevånare är jättetrevliga. 10% påminner om hober.

En plats som bara måste ges en chans när man luffar i Nordingrå är byn Vännersta. Där bor det bara gamla hippies och deras barn. Alla är jättesnälla och du skulle lätt få komma in på ett glas vatten i ett av de charmigt slitna husen. I Vännersta finns ett barn som heter Bilbo. Tufft.

Ställen värda ett besök
Vallen - Har bowlinghall, järnaffär och affär m.m
Bönhamn
Norrfällsviken - Fiskehamn & Co
Omne - Kan skrivas om som "Omen". Har ett fint bageri
Mädan - Mitt barndomshem
Vännersta - Som sagt
Mannaminne - 1000 olika muséer och spex. I Häggvik
Barsta - Har en restaurang med sveriges godaste fiskrätter

Om du slår en signal till jourhavande luffare 2 så ska du allt se att vi kan bygga en fest i hans hemliga grotta på Omneberget.
Utnämnd till Europas bästa utomhus-festplats 02, 01 och 00

Nordingrå är som Höga Kusten fast bättre.