Tatueringar


En tatuering är permanent konst som etsas in i huden. Då du väl har gjort en tatuering kan du aldrig ta bort den, hur mycket förbjudet och israeliskt rengöringmedel du än använder.
Det är just det permanenta som skiljer tatueringen från den lite mer temporära "gnuggisen".

Tatueringar har sedan urminnes tider varit ett sätt att pryda sin kropp och ge den lite nya spännande nyanser. En tatuering är bland annat ett sätt att visa tillhörighet till ett gäng/en stam eller någon annan spännande och geggig folkgrupp.

I begynnelsen byggde stamfolk tatueringar på sig själva för att markera något viktigt, typ att dom blivit män, eller för att helt enkelt bli vackra. Nuförtiden (rymdåldern) är det mest subkulturfolkz som gör tatueringar för att tävla i vem som har häftigast tatueringar. Det finns förstås svala lufferz som gör tatueringar för att visa något viktigt eller för att rocka också. Klassiska luffarprickar är något att tänka på med tår i ögat. Den gamla goda tiden då det fanns väderbitna luffare, kåkfarare och sjömän med hemmagjorda luffarprickar och andra tatueringar verkar vara död.