Ragga (konsten att lägra)


Att ragga på tjejer är inte den lättaste av uppgifter. Se raggningsrepliker för meningar som kan underlätta.
Konsten ligger dock djupare än detta. Följ med på min guide...

1: Du måste se bra ut. Bra defineras av tjejen, så egentligen så måste du se bra ut enligt tjejens tycke. Du kan t.e.x inte ragga på en emotjej om du inte är emo, indie, got eller möjligtvis metal. Du måste ha kläder och asceccoarer som tjejen kan relatera till. Detta kan vara svårt, men man lär sig ganska snabbt vad tjejer gillar genom att kolla på kläder, tjuvlyssna på hennes musik, titta på kompisval osv. Titta även vad hon går för linje!

2: Du måste göra ett gott första intryck. Det är lättast att göra gott intryck på emotjejer, då behöver du bara se paniskt deppresiv ut. Om det är en samhällare du stöter på, så är det ett fast handslag, ett vitt leende och flashande med körkortet som gäller. Har du hittat en tjej från högstadiet, så behöver du bara bjuda på alkohol. Hon blir din för kvällen. Snackar vi standardesteten så är det bra om du gör ett uppträdande av något slag, spela gitarr, se glad ut och sjung snusförnuftiga och semiroliga vänstervisor. Om du inte gillar något av det här, så tänk på att du faktiskt gör det för att få fitta!

3: Du har kommit till steget där du ska visa att du är intresserad. Här brukar det räcka med att se henne djupt i ögonen i mer än 5 sekunder. VARNING! Det kan vara väldigt pinigt!

4: Här är det fördel att vara emo, för då kan ni ha sex på en gång. Nackdelen är att ni blir ihop sen och lever olyckligt i tre månader innan ni gör slut. Om du kör på sammhällsinriktningen så snacka om någorlunda intressanta ämnen hela kvällen och kör sedan hem tjejen. Fråga om hon vill träffas mer innan du ger henne en kram och släpper av henne. Om du har en högstadiebrud så kan du förresten ignorera steg 3, eftersom hon liks ändå inte kan kolla dej i ögonen. Du kan knulla henne nu och gå och köpa en mosbricka på den lokala grillen. Akta så du inte får ketschupfläckar på dina sydstatsmärken! Om det är estetvägen du vandrar, så fråga om hon vill börja i ung vänster med dej. Du får henne sedan på en av era rödvinsfester ändå.