Nödcigarett


En nödcigarett är en gratis och mycket skitigare version av Cigg the Original. Praktiskt när pengarna är slut eller affärerna är stängda. Det går ut på att sätta ihop grejer så att det blir en helt ny grej. Materialet går att hitta både i hemmet och på gatan. Resultatet är nästan gratis.

Cigg har aldrig varit billigare. Forskare häpnar. Vi har hela listan.

Välbeprövat exempel:
Bibelpapper
En näve fimpar
Eldorado Bearnaisesåsförpackning

I 2000-talets informations-Sverige kryllar rymden fortfarande av fimpar. I din egen askkopp, i grannen nedanförs blomlåda eller i någon askkopp på stan. Pilla ut den lilla tobaken som är kvar. Ju kortare ciggen är, ju skitigare blir resultatet. Men man måste ju leva att man vet. Leva att man vet. Nej, Veta att man lever.

Forma en bit av bearnaisesåsförpackningen till ett filter, som man gör jointfilter. Du kan givetvis ta lite styvpapp från kollegieblockomslaget eller vad fan som helst. Eller skita i filter. Men tobaken kan vara riktigt sunkig från fimparna så den vill du nog inte ha på tungan.

Klipp till bibelpapperet så att det blir som ettcigarettpapper.

Tillvägagångssätt.
Ös på tobak. Rulla. Man behöver inte tejpa, bibelpapper håller med några SLICK.

Fulcigg är inte särskilt gott, men det är rejält. Jag rökte nyss en sådan, det var den godaste ciggen på länge.

Läsarnas hörna:
kukenherman
detta var nog det bästa jag hört i hela mitt liv jag håller på med min andra idag. fan konfa ledarna hade rätt man har behov av en bilbel när man minst annar det.

LG2S-milq
Tänkte bara berätta att jag, artikelförfattaren himself, överlevde flera månader på nödciggisar. Det kallas inte nödciggisar då det blir en vana, då kallas det fulcigg. Man har ständigt svarta händer av all kol man hanterar.