Städa


Att städa är oftast skitjobbigt. Många låter därför plejset förfalla in i något slags knarkarkvarttema. En stor anledning till att man måste städa är för att huden lossnar och bildar damtussar.
Att städa är elakt mot kvalster. De gillar avfallen hud och har egentligen inte gjort en fluga förnär. Folk blir bara lite misstänksamma mot en varelse som kan finnas i miljoner på en säng utan att synas ett dugg. Man borde vara snällare mot kvalster.
Psykologer säger att ostädade utrymmen inte främjar kreativiteten. Men eftersom en av de största psykologerna var en heroinist som trodde att bäbisar blev kära i sina föräldrar så ska man väl inte lita på allt de säger.
Det bästa sättet att städa är så kallad "fuskstädning". Då slänger man in allt i garderoben/byrålådan och hoppas att det ska förvinna ur ens liv tills man behöver något av sakerna.
När man var liten så tvingades man ofta att städa. Antagligen är städning lite som analsex. Blev man tvingad till det när man var liten så kommer man inte tycka om det när man blir stor.