Frimärken


När man slår på frimärken i "Rocco´s fria lexikon" är det en bild på Rocco´s mjälte i marginalen som signalerar "Helt jävla onödigt".

Såhär fungerar frimärksvärlden: Det sitter fem slampor och en herre och designar frimärken. För att få sin massproducerade slampkonst såld har de gjort en deal med posten att posten ska propagera för att gemena man bör slicka fast en sån på varje brev. De tjänar skitmycket stålar på det.

Såhär gör du för att inte behöva slicka fast frimärken

  • Skriv ingen avsändare. Då kan inte posten returnera brevet. De kan klistra fast en lapp att det måste lösas in. Det gör inget för de brukar levererar brevet ändå.

  • Om du skickar något tungt så klistra alltid på för få frimärken.

  • Återanvänd dåligt stämplade frimärken.

  • Om du postar två brev kan du slicka lite på breven där frimärket skulle sitta. Sen kan du stoppa ner bara ett frimärke - löst - i postlådan. De vet inte vilket brev frimärket tillhörde.

  • Skickar man inom samma stad så finns det ett mycket klurigare sätt att göra. Skriv mottagaren som avsändare, och hitta på någon skitfånig adress som inte finns som mottagare. Då brukar de returnera brevet till avsändaren, som blir överraskad. Eller så möts ni vid grillen och ger varandra brev IRL istället.

  • Gör som Sem. Använd klistermärken. Den brukar ha såna man får gratis från wwf med apor på. De ser ut som frimärken. Men milqy tror att dom på posten har koll på hur frimärken ser ut.


    Sen köper du Apfelzines och slickepottar för hela slanten!