Straight Edge


Det började med små pojkar som var tvugna att ha kryss på händerna för att få komma in på klubbar. Så att bartendern skulle se att de var för små för sprit men i precis lagom ålder för musiken som spelades där.

Nä, det började inte alls så. Däremot var det så kryssen på händerna kom till. Men själva Straight Edge kom till genom att tre snubbar satt och tänkte ut hur de skulle kunna vara coolare än Rock'n'roll och punk. Då insåg de att istället för att supa, knarka och knulla mer så skulle de utmärka sig genom att inte göra något av dem alls.

Skämt åsido så är Straight Edge en helt okej kultur. Även om LG2S står bakom all typ av frivilligt förstörande av den egna kroppen och tycker att återhållsamhet är en sluskgrävling från helvetet, så är det inte vad Straight Edge handlar om. Det handlar om att inte luras att förstöra sig själv. Att leva ett rent liv och ha fett med kul ändå. Att se bortom drogdimman och se.. livet.

LG2S tycker att man ska vara medveten om att man sakta tar livet av sig med olika typer av förlustelser men köra på. Så länge man är helt på det klara med vad man gör mot sig själv och inte försöka rättfärdiga det på något sätt.

Redis driver med straith edge samtidigt som vi kramas


Straight Edge och Neoluff är som det goda och onda tvillingparet som älskar varandra.

Nog flummat. *knäcker en flarra läkarsprit*