(Ät Min) Pölsa


Vi satt en dag och tryckte en pölsa då jag (Johnny) utbrast: vad är pölsa egentligen? är det sylt eller är det köttfärssås?
Inte vet jag, svarade Tobias och på den vägen är det.

Så vi tänkte att låten börjar med ett dån. Typ ett vikingadån. Brööööööl kan det låta. Sen kommer tutorna: puhäw puhäw. Sen kommer lil' lindfors och säger
Look at me now!!!!?
All you bastards who never believed in me.
Look at me!


Lille Wayne kommer plötsligt in. Då börjar hi-hatsen. Patoo patoo patoo. Som maniskt. Och Lille Wayne ba:
All across the world / All across the nation / Come together / Join the pöls train (station).

Sen kommer syntehn och då börjar Lil' Babs och Lille Wayne att rappa i munnen på varandra.
Lille Wayne påstår att pölsa är en sylt, men Lil' Babs kommer från inlandet och menar att hon vet bättre. Hon säger att pölsan är en köttfärssås. Och det går fort som fan, dom kan ju rappa det vet vi. 60 ord i minuten. Med argument för sylt och för köttfärssås.

Lil' Lind'fors bryter upp. Detta syns i videon som att hon håller sina "stopphänder" på Waynes och Babs bröst. Kom inte för nära varandra, är hennes budskap. Nu kommer baskaggen.

Ingen kommer fatta. Det är problemet, men vi kör.

Låten slutar med en stor jävla smäll. I videon förstår man att det är Lille Babsan som har släppt en fjärt samtidigt som Lille Wayne ger Lil' Lind'fors en Ör'fil.

Solo. Efter låten kommer ett gitarrsolo av självaste: Lil' Babce men det klipps bort för hon är inte tillräckligt musikalisk. Så istället följs låten av nästa spår: (Ät Min) Palt.
Men iaf. Ungefär så. Vi ska bara kontakta de berörda artisterna, och Max Martin och han som gjorde musikvideon till Metallica.
Vi tror det kommer bli en hit.
Att vi kommer tjäna pengar. Hoppas vi.
20 spänn är mycket i denna värld.

Tack för förtroendet Lill "e" Wayn.