Problempodden


Nu blir det crosspromotion. Vi ska krossa promotion så det flyger promotionsplitter rakt in i era ögon. Ni förblindas men vem behöver ögon när det finns.. Problempodden - En podd för alla som har öron.
Sanning med modifikation, dina öron behöver fungera och inte vara vanskapta. Så välkommen alla normalt födda. Är du vanskapt kan du alltid googla "podcast subtitles" men jag tror inte du kommer hitta något vettigt.

PP består av Tobias och Bill. Varannan vecka utforskar de livets problem och gör sitt bästa för att lösa dem. Ett personligt problem som "skickas in" av "lyssnarna" och ett stort problem som gäller hela universum.
Från deras studio i Bills pappas lägenhet (en lång historia men de hade lägenhet men så hade de fest och så ringde det en snubbe som de visste var jättebråkig och frågade om han kunde komma och de sa att bara om han tog med sig grejer och det gjorde han och de tänkte att skitsamma om han är bråkig men sen satte snubben eld på soffan och jävla hyresvärden tyckte det var deras fel) poddar de om allt från hur man blir lycklig till hur man får tag i pengar när soc nekat försörjningstöd.

Ni hittar podden om ni skriver in "problempodden" längst upp i webbläsaren och trycker på enter.

Om du träffar Tobias någon gång så hälsa från 2. Heee heeeeee he. (Det är jag som är 2! Det är det som är skämtet!)