Alltså.. vad handlar sidan om?


Vi fick e-mail från Manwithdreadssnabela@gmail.com.

Han skrev såhär:
Alltså.. vad handlar sidan om ?

Vi svarade såhär:
LG2S är en sida om skurkar och rökning. Vi använder snabeln till det mesta. Vi har gjort en egen hemsida om våra liv och andras liv och djur.
Såhär gör du din egen LG2s. Det är dags att ta av sig blöjan och ta på sig vuxenrocken. Du ska ta över. Vi ska gå i pension. Tråkigt för Citabel som just blev reporter men du kanske kan bjuda in han. Hursom nu ska vi äntligen berätta hemligheten bakom LG2S. Hur gör din egen "2S".

1. Lär dig skriva alfabetet. Sen lär du dig alla siffror och slutligen lär du dig hur man går in på Loopias hemsida och reggar sig en domän.

2. Domänen ska vara klatchig och bra. Till exempel MG2SMarkaninisGuide2illSverige.se. Gå in på Loopia och gör NU! Inte sponsrad. Nej nej. "Eller benzon!" ropar milq från köket.

3. Det räcker inte med domän. Du behöver utrymme. Klicka webhotell inne hos loopia och välj det dyraste. När de frågar om du vill ha Norton Antivirus så klickar du på "Verkligen!"

4. Nu är det bara att ladda upp artiklar. Ta alla de tusen artiklarna som du redan skrivit. Det är nu du behöver alla bokstäverna du lärt dig. Beskriv allt du ser. Ser du många stenar på marken så skriv det. Om du är besviken på din farmor. Säg det! Låt henne inte dö utan att hon får känna på din besvikelse. Kom ihåg att använda mycket humor. Livet ska vara kul. Inte en besvikelse som din farmor. Skriv könsord och vanliga ord i en kontext där de inte ska vara. Då blir folk förvånade och skratt följer.
Exempel på humor: Världens största tjackballe.

5. Nu är det promotion. Gå in på lunarstorm eller helgon. Skriv i alla forum att du har en rolig artikel om tjackballe. Vadå "lunarstorm finns inte längre?" Ok men ta klottris istället? Internets svar på Lunarstorm. Klistra in artikeln om tjackballe i vår klottris så ska vi göra dig känd. Förlita dig på oss. Det är en god idé.

6. Ta hand om dina fans. När du börjar få in några tusen views och likes på din tjackballe-artikel så har du fått fans. Vilken artikel som blir din kändaste är helt random. För oss blev det Snatta - Så gör du. Det är för att folk hellre spenderar pengar på sånt som inte går att snatta. Såsom Mamba - Världens längsta sak.

7. Nu kan dekadensen börja. Gå till Lidl och köp ett sexpack påskmusk 2-liters. Åtta kg socker! Sen äter du bara ris och b-sås i två år typ. Snagga er! Ha överfulla askfat överallt. Låtsas gå i skola. Bo i fort. Ha "sebs mamma" som inkomst. Bjud hem folk från hela Sverige. När de frågar vad ni ska dricka så titta förargat på dem. Drick påskmust med din ölsugne vän. Du har köpt så mycket must! Kommer aldrig att ta slut.

8. Musten tog slut. Nu börjar nedfallet. Åk till Stockholm och gör en Pamela. Nu är du klar.